back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Tην υπερασπιστική του τακτική οργανώνει από την Ασφάλεια όπου παραμένει κρατούμενος ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μετά τη σοκαριστική ομολογία του, αναμένει πλέον την ώρα της κρίσης από τη δικαιοσύνη που θα σηματοδοτήσει και την τιμωρία του για το αποτρόπαιο έγκλημα του. Ο 33χρονος συζυγοκτόνος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη στις 10 το πρωί.

“Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση” τόνισε ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Βασίλης Σπύρου. Μιλώντας στον σταθμό μας και τον Χρήστο Κάππο σημείωσε ότι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα τον 33χρονο πιλότο, είναι το 11μηνών παιδί του.

Την εκτίμηση ότι τις επόμενες μέρες θα προκύψουν και άλλα στοιχεία σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξέφρασε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Μαρία Παύλου η κλινική εγκληματολόγος και διευθύντρια του CSI Institute, Κέλλυ Ιωάννου.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τρεις από τις επτά ανήλικες που συμμετείχαν σε αιματηρό επεισόδιο χθες το βράδυ στον Κολωνό. Τα κορίτσια φέρεται να τσακώθηκαν, καθώς υπήρχε ερωτική αντιζηλία ανάμεσα σε δύο από τις εμπλεκόμενες. Σε βάρος 16χρονης που έφερε σουγιά σχηματίστηκε ήδη δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ δύο ανήλικες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Κυανή Ακτή του δήμου Πύργου, στην Ηλεία. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές της πόλης, την Άνω Κυψέλη, έδρασε σήμερα η ομάδα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον Κυριακής της καθαριότητας. ”Έτσι είναι πια οι Κυριακές μας. Από νωρίς το πρωί που η πόλη «κοιμάται», επιχειρούμε με την ομάδα καθαριότητας και τα σύγχρονα πλυστικά μας πολυμηχανήματα για μια πόλη καθαρή και υγειονομικά πιο ασφαλή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της” το μήνυμα του αντιδημάρχου Αθηναίων, αρμόδιου για θέματα καθαριότητας, Νίκου Αβραμίδη.

Αφιερωμένη στις γυναίκες τραγουδοποιούς, είναι η αποψινή συναυλία -η 10η κατά σειρά- που παρουσιάζει ο ΑΘΗΝΑ 9,84, στις 9 το βράδυ. Τραγουδούν η Έλλη Πασπαλά και Δήμητρα Σελεμίδου. Παρουσιάζουν η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και η Αριστέα Γιάννου. Η συναυλία μεταδίδεται από τη συχνότητά μας και ταυτόχρονα με εικόνα από το κανάλι του ΑΘΗΝΑ 9,84 στο YouTube, όπως και από τον ιστότοπο www.athina984.gr.

Στην αθλητική επικαιρότητα, ολοκληρώνεται απόψε ο 1ος όμιλος του Euro: Στις 7 παίζουν Ιταλία- Ουαλία και Ελβετία – Τουρκία

Και ο Καιρός

Λίγες νεφώσεις που τις επόμενες ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια του νομού για σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. 29 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα