back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 09:00

Διαβάστε επίσης

“Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση” τόνισε ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, Βασίλης Σπύρου.

Μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σημείωσε ότι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα τον 33χρονο πιλότο, είναι το 11μηνών παιδί του ζητώντας από τους δικηγόρους του να φροντίσουν να μην φύγει το βρέφος από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο 33χρονος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, την προσεχή Τρίτη στις 10 το πρωί. Έως τότε κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό άνδρα βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο κατήγγειλε χθες το απόγευμα καθαρίστρια για σεξουαλική κακοποίηση στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με την 50χρονη ο άνδρας την κρατούσε επί τρεις και πλέον ώρες όμηρο και την βίαζε μέσα στο σπίτι του. Η γυναίκα νοσηλεύεται.

Στη σύλληψη μιας 17χρονης προχώρησε η αστυνομία η οποία φέρεται να έχει μαχαιρώσει δύο άλλες ανήλικες χθες το απόγευμα στη διασταύρωση των οδών Διστόμου και Τριπόλεως στον Κολωνό. Τις έρευνες για το επεισόδιο έχει αναλάβει το τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σταματήσει η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν προνόμια για τους εμβολιασμένους πολίτες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολίτες άνω των 60 ετών έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό κοντά στο 70%, ενώ με μια δόση έχει εμβολιαστεί το 45% του ενήλικου πληθυσμού.

Έως τις τρεις μετά το μεσημέρι, Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid test σε 30 κεντρικά σημεία σε όλη την χώρα. Στην Αθήνα, στο σταθμό ΜΕΤΡΟ ‘’Σύνταγμα’’ και στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Στο Βέλγιο, πέντε οικοδόμοι εντοπίστηκαν νεκροί, μια μέρα μετά τη μερική κατάρρευση ενός υπό κατασκευή σχολικού κτιρίου στην βελγική πόλη Αμβέρσα. Μεταξύ των πέντε θυμάτων, ένα προερχόταν από την Πορτογαλία και ένα άλλο από τη Ρουμανία, ανέφερε η αστυνομία σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ δεν προσδιορίστηκαν οι εθνικότητες των άλλων νεκρών εργαζομένων.

Αφιερωμένη στις γυναίκες τραγουδοποιούς, είναι η αποψινή συναυλία -η 10η κατά σειρά- που παρουσιάζει ο ΑΘΗΝΑ 9,84, στις 9 το βράδυ. Τραγουδούν η Έλλη Πασπαλά και Δήμητρα Σελεμίδου. Παρουσιάζουν η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και η Αριστέα Γιάννου. Η συναυλία μεταδίδεται από τη συχνότητά μας και ταυτόχρονα με εικόνα από το κανάλι του ΑΘΗΝΑ 9,84 στο YouTube, όπως και από τον ιστότοπο www.athina984.gr.

Στην αθλητική επικαιρότητα, ολοκληρώνεται απόψε ο 1ος όμιλος του Euro: Στις 7 παίζουν Ιταλία- Ουαλία και Ελβετία – Τουρκία

Και ο Καιρός

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια του νομού για σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. 28 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα