back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Πολύ αυξημένη αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι από το πρωί η κίνηση τόσο στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου όσο και στα εθνικά οδικά δίκτυα λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κρατείται μέχρι την Τρίτη, όπου και θα απολογηθεί, ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Απαντήσεις σε όσα ισχυρίζεται ο πιλότος πως προηγήθηκαν της δολοφονίας της συζύγου του φαίνεται να δίνει η κατάθεση της ιατροδικαστή σύμφωνα με την οποία το θύμα κοιμόταν έξι λεπτά πριν μπει στη “διαδικασία μηχανισμού του θανάτου”. Σε κάθε περίπτωση από τα ευρήματα της νεκροψίας νεκροτομής συμπεραίνεται ότι ο θάνατος ήταν «αγωνιώδης και δεν επήλθε ακαριαίως».

Συγκλονισμένη από το χαμό του παιδιού της ,η μητέρα της Καρολάιν εξετάστηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης. Από την κατάθεση της προκύπτει ότι δεν γνώριζε για τα “αγκάθια” στο γάμο της κόρης της και τα προβλήματα που είχε με τον σύζυγό της ,τα οποία όπως προκύπτει από το ημερολόγιο που τηρούσε η κοπέλα, την είχαν οδηγήσει στην απόφαση ακόμα και να φύγει από το σπίτι με το παιδί της.

Υπό ποινικό έλεγχο, πλην του διοικητικού που ξεκίνησε χθες με εντολή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, τίθεται ο αστυνομικός, συνδικαλιστής, Σταύρος Μπαλάσκας για τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και την μεταχείριση του δράστη αν από την αρχή ομολογούσε την πράξη του. Η εισαγγελέας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με στόχο να διακριβωθεί αν όσα ανέφερε ο αστυνομικός στοιχειοθετούν το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος αλλά και αυτό της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι παιδότοποι σε ανοιχτούς χώρους με υποχρεωτική μάσκα από εργαζόμενους και ενήλικες. Επίσης επαναλειτουργούν τα λούνα παρκ και τα κέντρα ευεξίας.

Τραγωδία στη Ρωσία. Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή ενός δικινητήριου αεροπλάνου στο Ομπλάστ του Κεμέροβο της νοτιοδυτικής Σιβηρίας. Συνολικά 19 άτομα – ανάμεσά τους και 17 αλεξιπτωτιστές – επέβαιναν στο αεροσκάφος, όταν παρουσίασε μηχανική βλάβη λίγο μετά την απογείωση, με τους πιλότους να επιχειρούν αναγκαστική προσγείωση.

Στην αθλητική επικαιρότητα, και τους σημερινούς αγώνες του Γιούρο, στις 4 παίζουν: Ουγγαρία – Γαλλία, στις 7 Πορτογαλία – Γερμανία και στις 10 Ισπανία – Πολωνία.

Και ο καιρός

Λίγες νεφώσεις που τις επόμενες ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία έως 32 βαθμούς Κελσίου. 30 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα