back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΝΒΑ: Το 75% των παικτών έχει εμβολιαστεί

Διαβάστε επίσης

Το πλάνο με τον εμβολιασμό των παικτών του ΝΒΑ τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με το «ESPN» και λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, το 75% των παικτών του «μαγικού κόσμου» έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Παράλληλα, ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων, πιέζοντάς τους να πράξουν κάτι ανάλογο και οι υπόλοιποι παίκτες, ενόψει και της έναρξης των playoffs.

Από ‘κει και πέρα, όμως, δεν είναι όλα… ρόδινα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άνταμ Σίλβερ γίνεται δέκτης αρκετών παραπόνων από παίκτες και προπονητές αναφορικά με τη διαιτησία.

Η λίγκα έχει ξεκινήσει την ανανέωση σε αυτό το κομμάτι, με αποτέλεσμα να σφυρίζουν ολοένα και πιο νέοι, αλλά και άπειροι ρέφερι. Ωστόσο, σύμφωνα με τους παίκτες και τους προπονητές κάνουν πολλά λάθη, που φέρνουν μεγάλο εκνευρισμό.

Ειδικά φέτος, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στις ομάδες, κυρίως λόγω του «συμπυκνωμένου» και πιεσμένου προγράμματος, προκειμένου να βγει το καλεντάρι και φυσικά λόγω της μεγαλύτερης κούρασης, αφού η offseason κράτησε πολύ λιγότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα