back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

Διαβάστε επίσης

Συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας, ζητώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, για τα εργασιακά.

Το ΠΑΜΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι θα φέρει προς ψήφιση “αντεργατικές ρυθμίσεις” που επιτίθενται στο 8ωρο, στα συνδικαλιστικά δικαιώματα, στην απεργία και στη δράση των σωματείων.

Στο πλαίσιο αυτό συγκεντρώθηκαν στην οδό Σταδίου, έξω από το υπουργείο Εργασίας φωνάζοντας συνθήματα και κρέμασαν ένα μεγάλο πανό δίπλα από την πόρτα του υπουργείου με σύνθημα “135 χρόνια αγώνας, κάτω τα χέρια από το 8ωρο, όχι στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης”. Έγραψαν, παράλληλα, με κόκκινη μπογιά συνθήματα στο πεζοδρόμιο και στον τοίχο.

Στη διάρκεια του συλλαλητηρίου, μάλιστα, πετάχτηκαν ελιές στην πόρτα του υπουργείου Εργασίας, ως απάντηση σε προηγούμενες δηλώσεις του κ. Χατζηδάκη.

Το ΠΑΜΕ κλιμακώνει τη στάση του απέναντι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και οι διαδηλωτές προανήγγειλαν νέες κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από αύριο στις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα