back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας καθώς τα καταστήματα είναι ανοικτά σήμερα έως τις 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το άλλο Σάββατο.

Ανοικτά μπορούν να είναι επίσης, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια. Αυξημένη είναι η κίνηση και στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

Επιστροφή στα σχολεία αύριο για μαθητές και εκπαιδευτικούς με απαραίτητη την επίδειξη της βεβαίωσης, αρνητικού τεστ. Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, θα ανοίξουν στις 17 Μαΐου.

«Αύριο είναι το επόμενο βήμα για την επαναφορά στην πραγματικότητα. Ξεκινάμε εκ νέου με δύο πρόσθετα «εργαλεία»: το κομμάτι των εμβολιασμών και τα self test», τόνισε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Δεκάδες πλυστικά πολυμηχανήματα του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται από το πρωί στα σχολικά συγκροτήματα της πρωτεύουσας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μαζικοί καθαρισμοί και οι απολυμάνσεις που έχουν αρχίσει από την Πέμπτη, ενόψει του αυριανού ανοίγματος Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων. Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 , ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, Νίκος Αβραμίδης, τόνισε ότι όλα είναι έτοιμα για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στις σχολικές αίθουσες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ανανέωσε την παραγγελία της για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά της COVID-19 για μετά τον Ιούνιο όπως δήλωσε σήμερα ο Ευρωπαίος επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησε νομικές ενέργειες κατά της AstraZeneca για τη μη τήρηση του συμβολαίου της, αναφορικά με την παράδοση των εμβολίων της κατά της COVID-19, αλλά και για την απουσία ενός «αξιόπιστου» σχεδίου από την εταιρία, για τη διασφάλιση της εμπρόθεσμης παράδοσης των εμβολίων.

Με αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου συνεχίζεται απόψε ο κύκλος των συναυλιών που παρουσιάζει κάθε Κυριακή ο ΑΘΗΝΑ 9,84, ηχογραφημένες και μαγνητοσκοπημένες στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Απόψε στις 9, με τη συμμετοχή και του Γιώργου Νταλάρα, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Ιουλία Καραπατάκη, ερμηνεύουν τραγούδια του μεγάλου στιχουργού. Παρουσιάζει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Η συναυλία, μεταδίδεται ηχητικά από τη συχνότητά μας, στους 98,3 και οπτικά από το κανάλι του ΑΘΗΝΑ 9,84 στο YouTube, όπως και από την ιστοσελίδα του σταθμού μας, www.athina984.gr.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 6η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λιγκ παίζουν: Αυτή την ώρα: ΠΑΟΚ – Άρης. Πέντε και τέταρτο: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός και στις επτά και μισή: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα