back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκούλος: Πρέπει να ενισχυθούν τα δρομολόγια, αλλά και το προσωπικό στα ΜΜΜ

Διαβάστε επίσης

 

Την ανάγκη να ενισχυθούν τόσο τα δρομολόγια, όσο και το προσωπικό στα ΜΜΜ υπογράμμισε ο γ.γ. του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Λεωνίδας Σκούλος.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη, στην πρεμιέρα της κυκλοφορίας των πρώτων 40 νέων λεωφορείων με leasing, από τα 300 συνολικά που θα ενισχύσουν τα δρομολόγια επιβαρυμένων γραμμών σε 14 περιοχές του Λεκανοπεδίου, απέδωσε στην αυξημένη κίνηση, ειδικά κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες, το πρόβλημα στα δρομολόγια των λεωφορείων, ειδικά στις γραμμές μεγάλων διαδρομών.

Όπως είπε «Οι πρώτες γραμμές που ανακοινώθηκε ότι θα ενισχυθούν, είναι εκείνες που εξυπηρετούν τις διαδρομές Αθήνα – Πλάτωνα, Αβέρωφ – Προύσσης, Βοτανικός- Αιγάλεω όπως και άλλες, οι οποίες φτάνουν να διαρκούν για περισσότερη από μία ώρα,» για να προσθέσει πως ήδη ενισχύονται από σήμερα κάποια από αυτά τα δρομολόγια.

Παράλληλα σημείωσε πως «είναι πολύς ο κόσμος που χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ, υπάρχει πολλή κίνηση στους δρόμους. δεν κυκλοφορούν άδεια λεωφορεία και υπάρχει πρόβλημα με το χρόνο των διαδρομών. Οι οδηγοί δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στο τέρμα και πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν την επόμενη διαδρομή.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα