back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Πρόταση από τη ρουμανική Σέπσι στον Μπόλονι

Διαβάστε επίσης

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας και ήδη έχει βρεθεί μάλλον ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα ρουμανικής ιστοσελίδας, έχει δεχτεί κρούση από τη Σέπσι Σφάντου, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας. Δεν είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, αφού ιδρύθηκε το 2011 και ανέβηκε στη Liga 1 μόλις το 2017.

Πάντως, η Σέπσι θεωρείται ανερχόμενη στο ρουμανικό ποδόσφαιρο και το 2020 έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση προσέγγισε τον Μπόλονι και του παρουσίασε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για να τον πείσει να δεχτεί. Πολυετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές για τον 68χρονο προπονητή, την προοπτική του νέου γηπέδου που κατασκευάζεται, μεγάλο μπάτζετ και σχέδια για τη διεκδίκηση τίτλων.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει την απάντηση του Μπόλονι, αν και το τάιμινγκ της δημοσίευσης δεν είναι τυχαίο. Διότι αν ο Μπόλονι απολυθεί από τον Παναθηναϊκό, θα είχε τη δυνατότητα να δουλέψει αμέσως, σε ένα περιβάλλον τελείως διαφορετικό και υπό άλλες προϋποθέσεις και κυρίως στην πατρίδα του.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα