back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Με τη νίκη της αυτή η «Ένωση» βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη.

Συγκεκριμένα έφτασε τους 48 βαθμούς, όσους, δηλαδή, έχει και ο Άρης στη 2η θέση με τους «κίτρινους» να είναι πάνω από τον «δικέφαλο» στην ισοβαθμία.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ είναι 4ος με 47 βαθμούς, ενώ Παναθηναϊκός και Αστέρας έχουν μείνει πιο πίσω, έχοντας αμφότεροι από 42 βαθμούς.

ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά και στο πρώτο 25λεπτο ήταν μπροστά 2-0 με τον Ανσαριφάρντ (7’, 25’) εκτελεστή και τους Αλμπάνη, Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλο να δημιουργούν προβλήματα ενώ αρκετά ανεβάσματα είχε από δεξιά και ο Νταντσένκο, από τον οποίο και ξεκίνησε το δεύτερο γκολ.

Ο Απόλλων δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, δεχόταν συνεχώς πίεση, τα άκρα της ΑΕΚ έκαναν ότι ήθελαν και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κι άλλες φάσεις για γκολ ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης – Νταντσένκο, Σβάρνας, Λάτσι, Λόπες – Σάκχοφ, Σιμάνσκι – Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος (67′ Μαχαίρας), Αλμπάνης (78’ Νεντελτσεάρου) – Ανσαριφάρντ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλστ – Κάλισιρ 4 (46’ Τσαμπούρης), Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς (64′ Φατιόν) – Λαγός (64′ Μαρκ Φερνάντεθ), Σλίβκα (46’ Μουνιέ), Κολ, Χουχούμης – Ιωαννίδης – Ντάουντα (79′ Μπεντινέλι)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα