back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Νέα επεισόδια και ευρεία χρήση κροτίδων λάμψης αυτή την ώρα στη Νέα Σμύρνη, στην οδό Βενιζέλου και περιμετρικά της κεντρικής πλατείας. Είχε προηγηθεί πορεία διαμαρτυρίας προς τον αστυνομικό τμήμα της περιοχής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, ομάδα περίπου 30 ατόμων συνεπλάκη με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, που διενεργούσε ελέγχους για την τήρηση των μέτρων επιδημιολογικής επιτήρησης, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένταση και να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Για πρωτοφανή αστυνομική βία και αυταρχισμό έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ. ‘’΄Οσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι κ Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης θα ξεσπούν πάνω στους πολίτες. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει επικίνδυνα’’ καταλήγει η ανακοίνωση.

Ξεκινά αυτή την ώρα η απαγόρευση κυκλοφορίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

1142 νέες λοιμώξεις, από αυτές 569 στην Αττική ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Στο 4,66% επιμένει ο δείκτης θετικότητας. Στη λίστα των θυμάτων της πανδημίας προστέθηκαν 53 ακόμη άνθρωποι. 466 ασθενείς covid νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Υπό ασφυκτική πίεση το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Αττική.. Ρεκόρ νέων εισαγωγών καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο. Στο 90 και πλέον % η πληρότητα των κλινών ΜΕΘ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεύρυνσης των συνεργασιών με ιδιωτικά θεραπευτήρια, άφησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στην προσπάθεια έγκαιρης διάγνωσης νέων λοιμώξεων συνδράμει η περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ. Αύριο κινητές μονάδες θα πραγματοποιούν δωρεάν τεστ στο Αιγάλεω – στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, στο Περιστέρι στη Δ/νση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και στο Ίλιον στο Πάρκο Τρίτση.

Με πρωτοβουλία της περιφέρειας Αττικής 11 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης, εμφιαλωμένα νερά και κουβέρτες, παραδόθηκαν στα σεισμόπληκτα χωριά της Ελασσόνας, οι κάτοικοι των οποίων ζουν υπό το φόβο των συνεχιζόμενων μετασεισμικών δονήσεων.

Πιθανότατα την Τρίτη θα ξεκινήσει η εγκατάσταση των πρώτων οικίσκων 50 τμ για τη στέγαση των οικογενειών που έχασαν τα σπίτια τους. Οι εργασίες για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού καθώς και οι εργασίες αποχέτευσης, στους χώρους που θα εγκατασταθεί ο προσωρινός καταυλισμός, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.

Η ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, ήταν σήμερα στο επίκεντρο της καθιερωμένης Κυριακάτικης επιχείρησης καθαριότητας και απολύμανσης από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. “Η Ομόνοια έγινε πλατεία ξανά, αλλά δεν σταματήσαμε εκεί” τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. “Συνεχίσαμε με τις επιχειρήσεις αντιγκράφιτι, με φωτισμό, με τις εκκενώσεις και τον καθαρισμό των εγκαταλελειμμένων κτιρίων και με καθημερινή παρουσία των υπηρεσιών μας, σημειώνει ο κύριος Μπακογιάννης.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ…

Ολυμπιακός – Λαμία: 3 – 0 τελικό

Παναιτωλικός – Βόλος: 1 – 0 λίγο πριν τη λήξη

Σε λίγη ώρα, ΠΑΟΚ – Άρης.

Καιρός…

Στην Αττική αύριο νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες. Μεταβλητοί άνεμοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 10, 9 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα