back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ ο Λιβάγια

Διαβάστε επίσης

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος …διαζυγίου ολοκληρώθηκε σήμερα με την ΑΕΚ να δημοσιοποιεί την συμφωνία της με τον Μάρκο Λιβάγια, για πρόωρη λύση συμβολαίου του 27χρονου, Κροάτη, επιθετικού το οποίο εξέπνεε στις 30 του προσεχή Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 του Γενάρη είχε γίνει γνωστό το «ναυάγιο» στις πολυήμερες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για πρόωρη ανανέωση το οποίο επιβεβαίωσε ο παίκτης λέγοντας ότι αναζητά «καινούργιες προκλήσεις».

Έκτοτε ο Βαλκάνιος, που αφίχθη στην «Ένωση» το 2017. ήταν περιθωριοποιημένος με εντολή της διοίκησης και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρά τις πληροφορίες ότι οι «γέφυρες» μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχαν κοπεί, αυτές διατηρήθηκαν, τελικά, για να διαπραγματευθούν την πρόωρη αποχώρηση του από την ομάδα.

Η συμφωνία επετεύχθη την περασμένη Δευτέρα, κατόπιν αιτήματος του παίκτη, που μένει ελεύθερος από τώρα με τον όρο να μην μεταγραφεί σ’ ελληνική ομάδα ως το καλοκαίρι.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ γλιτώνει την καταβολή 500.000 ευρώ για έναν παίκτη που δεν επρόκειτο ν’ αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο φαίνεται πως όλα έχουν δρομολογηθεί εδώ και αρκετά 24ωρα, καθώς πριν από λίγο η Χάιντουκ ανακοίνωσε επίσημα, την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Μάρκο Λιβάγια, ως το τέλος της σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου του Σπλιτ κι έτσι ένα ενδεχόμενο που ο Λιβάγια σε πρόσφατες δηλώσεις του το είχε τοποθετήσει χρονικά προς το τέλος της καριέρας του, έρχεται πολύ πιο σύντομα. Πλην όμως προσωρινά, καθώς από την χρονική διάρκεια της συμφωνίας, φαίνεται πως ο παίκτης θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός πως από 30 Ιουνίου θα ήταν ελεύθερος στην αγορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα