back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συναυλία για το «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης

Μια βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη και την ελπίδα, που κρύβουν οι άνθρωποι μέσα τους, διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και προσκαλεί το κοινό στη 1η διαδικτυακή συναυλία, η οποία θα προβληθεί ζωντανά μέσω live streaming την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.00 – 21.00.

Όπως λένε οι διοργανωτές πρόκειται για «Μια βραδιά για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας  για την ζωή, να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά αλλά και να αφεθούμε στη μαγεία της μουσικής από την ασφάλεια των σπιτιών μας».

Την εκδήλωση που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης και  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ και ταυτόχρονα να στηρίξετε τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης κάνοντας τη δωρεά σας κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Στη συναυλία συμμετέχουν  οι:

  • Γεωργία Βακάλη,
  • Ιωάννα Γιαννοπούλου,
  • Σοφία Κίλια,
  • Βασιλεία Τζίνα,
  • Κική Τσαλίκη και
  • Ταττιάν Σεργιάδη.

Μουσικοί Οικοδεσπότες είναι οι:

  • Θάνος Γκιουλετζής και
  • Αχιλλέας Σοφούδης.

Συντονίστρια της βραδιάς η δημοσιογράφος, Μαρία Στύλου.

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη δράση του το 2008, από γυναίκες που είχαν βιώσει την εμπειρία του καρκίνο του μαστού, μετά από πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» που εδρεύει στην Αθήνα εδώ και 20 χρόνια.

Βασικός στόχος είναι να προσφέρει σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη, οργανωμένη αλληλοβοήθεια από εκπαιδευμένες εθελόντριες και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία, την εργασία της καθώς και τις διευκολύνσεις που της παρέχονται από τις δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέον στόχος είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου και η κινητοποίηση των γυναικών για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Ο Σύλλογος προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα της πανδημίας, και συνεχίζει έστω κι απομακρυσμένα τη λειτουργία του  (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00) για Ενημέρωση, Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού, με τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλεφωνική Ενημέρωση ή Συνεδρία Facebook Messenger
  • Συνεδρία μέσω Βιντεοκλήσης (Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης).
  • Επιπλέον, πραγματοποιούνται διαδικτυακά ομάδες ψυχολογικής στήριξης, εκπαιδεύσεις εθελοντριών μέσω πλατφόρμας και αποστολή περουκών και προθεμάτων μαστού μέσω courier.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα