back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άστατος σήμερα ο καιρός

Διαβάστε επίσης

Τοπικές βροχές αναμένονται στα νότια και ανατολικά της χώρας σήμερα, Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία δεν θα έχει σημαντική μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 19, στη Θεσσαλία από 9 έως 18, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα από 9 έως 22, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 13 έως 18, στη Δυτική Πελοπόννησο από 14 έως 22, στα νησιά του Ιονίου και του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 20, στις Κυκλάδες από 15 έως 20, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 22 (στη Ρόδο τοπικά έως 24), και στην Κρήτη από 15 έως 21.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Εξαιρείται η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόνησσο νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχές στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και τις Σποράδες. Άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 και μέχρι τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στις δυτικές Κυκλάδες τις πρωινές ώρες τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα βορειότερα τμήματα. Άνεμοι στα Δωδεκάνησα βόρειοι 3 με 5 και στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Σάμο. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα