back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πύργος: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη άνδρας με περισσότερα από 3,5 κιλά κάνναβης

Διαβάστε επίσης

Περισσότερα από 3,5 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή ενός άνδρα, ο οποίος συνελήφθη, έπειτα από καταδίωξη, σε κοινότητα της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του άνδρα, όπου βρήκαν οκτώ συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 530 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ο άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του, αλλά μόλις είδε τους αστυνομικούς ανέπτυξε ταχύτητα, με σκοπό να διαφύγει. Οι αστυνομικοί αντελήφθησαν τον άνδρα την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη. Έπειτα από λίγη ώρα ο άνδρας συνελήφθη σε αδιέξοδο αγροτικής οδού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης οδηγώντας το αυτοκίνητό του και προσπαθώντας να απεγκλωβιστεί από το αδιέξοδο, επιχείρησε να εμβολίσει το αυτοκίνητο των αστυνομικών και στη συνέχεια συγκρούστηκε με αυτό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα