back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής από τον δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Διαβάστε επίσης

Νέες τεχνικές γραφής, έκφρασης και επικοινωνίας θα ανακαλύψουν όσοι παρακολουθήσουν το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στη Δημοτική Ενότητα Αγ. Ι. Ρέντη.

Α’ Κύκλος

Στόχος του Α’ κύκλου του εργαστηρίου είναι η επικοινωνία των μελών της ομάδας μέσα από την ανάγνωση αποσπασμάτων των έργων τους, στο στάδιο της επεξεργασίας ή της αναθεώρησης (editing).

Η εμπειρία της γραφής και το προσωπικό στίγμα του καθένα θεωρούνται η βάση για τη δημιουργική συζήτηση και αφομοίωση νέων απόψεων.

Που και πότε

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται για τη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Γρεβενών 5-7) κάθε Δευτέρα και για τη Δημοτική Ενότητα Αγ. Ι. Ρέντη (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Μπιχάκη 8) κάθε Τετάρτη από τις 7.00 μ.μ. -9.30 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση στο internet και δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αποστολή-λήψη κειμένων.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Δημιουργικής Γραφής θα επιδοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πληροφορίες-Εγγραφές:

ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ (Κύπρου 7), τηλ. 2104819007 – 2104821555. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα