back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, μιας και βρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, περίοδος που πολλοί φεύγουν με καλοκαιρινή άδεια.

Ωστόσο, η εικόνα γύρω από το Σύνταγμα αλλά και σε άλλους δρόμους του κέντρου καταδεικνύουν ότι πολλοί Αθηναίοι φαίνεται πως δεν έχουν φύγει ακόμη για διακοπές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι τέτοια περίοδο οι δρόμοι με τα παρκαρισμένα οχήματα και δίκυκλα ήταν εντελώς άδειοι ενώ σήμερα εκατατοντάδες μηχανές έχουν πιάσει όλες τις θέσεις ενώ καταγράψαμε ακόμη και οχήματα που ελλείψει χώρων στάθμευαν παράνομα στις ειδικές ράμπες που είναι για τα άτομα με αναπηρία. Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις η κινητοποίηση της δημοτικής αστυνομίας ήταν άμεση.

Σε πολλές περιπτώσεις επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα με κλήσεις που «έκοψαν» οι άνδρες της δημοτικής Αστυνομίας αλλά και σε άλλες επιστρατεύτηκαν «δαγκάνες» και γερανοφόρο οχήματα που απομάκρυναν τα οχήματα που έκλειναν την δίοδο στις ράμπες για τα άτομα με αναπηρία.

Τέλος, η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους του κέντρου γίνεται με άνεση, μιας και αυτή η ώρα δεν θεωρείται «αιχμής» καθώς οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη στις εργασίες τους.

Κώστας Κορέλης

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα