back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Νέο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε χθες βράδυ στη Ραφήνα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για ασθενή που εισήχθη στο κέντρο Υγείας και μετά τους απαιτούμενους ελέγχους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, προχωρά στην απολύμανση του Κέντρου Υγείας.

“Οι αριθμοί δεν ψεύδονται” τονίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και καλεί τις πληγείσες χώρες από τον κορονοϊό να “αφυπνιστούν” και να “συμμετάσχουν στη μάχη”. Όπως δήλωσε ο Μάικ Ράιαν, επικεφαλής του προγράμματος εκτάκτων υγειονομικών καταστάσεων, ο ΠΟΥ κατανοεί πλήρως ότι υπάρχουν λόγοι για τις χώρες που θέλουν να ανασυγκροτήσουν τις οικονομίες τους, ωστόσο το πρόβλημα της πανδημίας δεν θα εξαφανιστεί δια μαγείας.

Μετά από τρεις μήνες καραντίνας, σήμερα ανοίγουν ξανά παμπ, εστιατόρια, και κομμωτήρια στη Βρετανία.

Ακόμη ένα θλιβερό ρεκόρ στις Ηνωμένες Πολιτείες με πάνω από 57.000 νέα κρούσματα σε 24 ώρες. Τους 130.000 αγγίζουν οι θάνατοι.

Τρεις εν ενεργεία αστυνομικοί είναι ανάμεσα στα άτομα που συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους σε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε στον Πειραιά και τα Δυτικά προάστια. Συνολικά έχουν συλληφθεί 12 άτομα, ενώ αναζητούνται ακόμη τρία.

Στο επιβατικό κοινό παραδίδονται την Τρίτη οι τρεις νέοι σταθμοί του Μετρό: «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια».

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου με μακρά πορεία σε θέατρο, κινηματογράφο τηλεόραση, αλλά και στο ραδιόφωνο. Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα.

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος στην Αττική. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια, με καταιγίδες στα ορεινά. Θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα