back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξεκινάει σήμερα το online Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Διαβάστε επίσης

Η Επόμενη Μέρα είναι ο τίτλος του (ψηφιακού) 5ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που ξεκινάει σήμερα (Τρίτη 9 Ιουνίου) στις 12.30 με εναρκτήρια ομιλία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το συνέδριο θα διαρκέσει 4 ημέρες με 8ωρο καθημερινό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται από το Ζάππειο Μέγαρο , επικεντρωμένο στις προκλήσεις και τις δράσεις της μετά κορονοϊού εποχής. Η υγεία , η οικονομική μεταρρύθμιση , οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η ψηφιακή μεταρρύθμιση είναι οι 4 άξονες συζήτησης του συνεδρίου.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης θα τιμήσει το Φόρουμ με μία σημαντική συζήτηση με τον ιστορικό Niall Ferguson, την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 17.15μμ.

Περισσότεροι από 250 καλεσμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο συνέδριο, μεταξύ των οποίων οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Στέλλα Κυριακίδου (Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων), Olivér Várhelyi (Επίτροπος Γειτονίας και Διεύρυνσης), ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, o αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Tao Zhang, κ.α.

Αθηνά-Δάφνη Κορλίρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα