back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΧΕΙΑ

με τον Χρήστο Παπαμιχάλη, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 22:00

Στην πραγματικότητα, κάθε βράδυ, η εκπομπή λέει μουσικά αντίο σε μια ακόμα ημέρα της ζωής μας. Αυτήν που ζήσαμε, όπως τη ζήσαμε. Το soundtrack των δύο τελευταίων ωρών της ημέρας για όσους μετράμε την ζωή σε εμμονές, κολλήματα και ουράνια πλάσματα.

Ο Χρήστος πέρασε στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ (το καλό, του Παντείου, όπως λέει) την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, το «μακρινό» 1991, για να γίνει δημοσιογράφος. Άκουσε όμως τον Οδυσσέα Ιωάννου να κάνει ραδιόφωνο και είπε «αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου». Και το κάνει συνεχόμενα από το 1998 μέχρι σήμερα με όποιον τρόπο μπορεί. Στον Μελωδία, και μετά podcasts, μετά στο αυτοδιαχειριζόμενο toradiofono.gr, στο Ραδιόφωνο 24.7 και τώρα στον Αθήνα 9.84. Σχεδόν πάντα νύχτα στο ραδιόφωνο.

Τα πρωινά εργάζεται στη δισκογραφική Minos-EMI, έχει κάνει προγράμματα για live και συναυλίες και έχει κάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια πολλών άλλων.

Έχει γράψει ένα βιβλίο. Έχει 3 παιδιά, έναν νυν σύντροφο, μια πρώην (πάντα) σύντροφο, έναν σκύλο, μια γάτα, 2 αδέλφια και 3 ανίψια.

Ακολουθεί η τελευταία εκπομπή.
ΕΔΩ μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές του 2023
Αρχείο των εκπομπών θα βρείτε ΕΔΩ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +