back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΛ.ΑΣ.: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες

Διαβάστε επίσης

Δίχως τέλος η αγωνία για τα δύο 9χρονα δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Φιλιππόπουλου που αγνοούνται μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Τα κοριτσάκια που κατέγραψε τηλεοπτική κάμερα να αποβιβάζονται από το πρώτο αλιευτικό στη Ραφήνα, σύμφωνα με την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν και δεν είναι τα δίδυμα κορίτσια που με αγωνία αναζητούν οι γονείς τους.

Η Αστυνομία εντόπισε τον άνδρα που εικονίζεται μαζί με τα κορίτσια στο σκάφος, ο οποίος δήλωσε πως τα τέσσερα ανήλικα που συνόδευε ήταν δικά του παιδιά και παιδιά της κουμπάρας του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δίδυμων κοριτσιών, που κανονικά βρίσκονταν με τον παππού και την γιαγιά τους, συνεχίζονται.

Για τις δίδυμες εννιάχρονες που αγνοούνται από τη Δευτέρα εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση Amber Αlert.

To Χαμόγελο του Παιδιού απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να δώσει να συνδράμει στον εντοπισμό των δύο κοριτσιών.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα