back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κολομβία-Αγγλία:Η πρώτη σοβαρή δοκιμασία για τα «τρία λιοντάρια»

Διαβάστε επίσης

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται το βράδυ στις 21:00 στη Μόσχα, ανάμεσα στην Κολομβία και την Αγγλία για το τελευταίο εισιτήριο για την 8αδα, στο πρώτο σοβαρό τεστ για την ομάδα του Σάουθγκειτ στο Μουντιάλ.

Η Αγγλία έχοντας απέναντί της την Κολομβία καλείται, πρώτον να πάρει τη νίκη για να βρεθεί στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ και δεύτερον να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Από την άλλη η Κολομβία έχει ήδη αποδείξει στον όμιλο της, πως είναι μία υπολογίσιμη δύναμη, πείθοντας ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Ψηλά ο πήχης για την Κολομβία

Ο Πέκερμαν έχει βάλει τον πήχη αρκετά ψηλά δηλώνοντας ότι οι παίκτες του μπορούν να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου. Ο Χάμες Ροντρίγκες θα είναι στη διάθεση του έστω κι αν ταλαιπωρήθηκε από έναν μικροτραυματισμό στο πόδι τις τελευταίες ημέρες, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα πάρει φανέλα βασικού. Πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Κιντέρο.

Χωρίς προβλήματα η Αγγλία

Για την Αγγλία διαθέσιμος είναι πλέον ο Ντελε Άλι ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σάουθγκεϊτ, ο οποίος θα παρατάξει παρόμοια ενδεκάδα με αυτή που έπαιξε στα πρώτα δύο παιχνίδια των ομίλων και όχι αυτή απέναντι στο Βέλγιο, που είχε αρκετές αλλαγές. O Ντελφ επέστρεψε στην Αγγλία, για τη γέννηση του παιδιού και έχει χάσει κάποιες προπονήσεις. Θα προλάβει το ματς με την Κολομβία, αλλά δεν υπολογίζεται για βασικός.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Αρίας, Ντάβινσον, Σάντσες, Μίνα, Μοχίκα, Ουρίμπε, Κάρλος, Σάντσες, Κουαδράδο, Κιντέρο, Μουριέλ, Φαλκάο.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γουόκερ, Τρίπιερ, Γιανγκ, Χέντερσον, Άλι, Λίνγκαρντ, Στέρλινγκ, Κέιν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα