back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Όλα για όλα στο Μιλάνο

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις σε ένα δικό του παιχνίδι, ψάχνει μια υπέρβαση το βράδυ στο Μιλάνο στο παιχνίδι με την Αρμάνι.

Οι ερυθρόλευκοι, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, θέλουν να αντιδράσουν στην Ιταλία απέναντι στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα που είναι σε πολύ κατάσταση, στο πρώτο ματς της τρίτης συνεχόμενης διπλής αγωνιστικής που δίνουν.

Η Αρμάνι με ρεκόρ 13-7 έχει ανέβει έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην 4η θέση της κατάταξης στην Euroleague. Εάν και σήμερα πάρει το ροζ φύλο, θα έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στην οκτάδα, ενώ θα φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό. Από την άλλη οι Πειραιώτες με νίκη στο Μιλάνο θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ο οποίος ξεπέρασε το «σφίξιμο» στην μέση, όχι όμως και τον Κώστα Παπανικολάου που συνεχίζει θεραπεία για τον τραυματισμό του στην πλάτη.

Από την άλλη, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Σιλντς, Μπρουκς και Ρολ, ενώ επέστρεψε στην δράση την Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος με την Τρεβίζο, ο Μίτσοφ, με την Αρμάνι όμως να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Αν Πάντερ (Γερμανία).

Τζάμπολ στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα