back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Δομάζου: Ο Αθήνα 9.84 έχει ως στόχο να συνδυάζει την ενημέρωση με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη μουσική

Διαβάστε επίσης

Στη χαρά της συμμετοχής και της παρέας αναφέρθηκε η πρόεδρος του Αθήνα 9.84, κ. Πόπη Δομάζου με αφορμή τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 20 Mαρτίου 2022 και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Η εκκίνηση του μεγάλου Αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 π.μ στην Πλατεία Συντάγματος, επί της Λεωφόρου Αμαλίας, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στις 11.45 π.μ θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. ΟΠΑΠ επίσης στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος των οδών Όθωνος- Μητροπόλεως.

Διοργανωτές του Ημιμαραθώνιου, που φέτος θα υποδεχθεί 15.000 δρομείς στις δύο διαδρομές (Ημιμαραθώνιος και 5 χλμ) είναι ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Η κ. Δομάζου, μιλώντας στον Μιχάλη Λεάνη  δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της γι αυτό το σπουδαίο γεγονός κάνοντας λόγο για μια γιορτή του αθλητισμού που ενώνει και κάλεσε τον κόσμο να συντονιστεί στον ρυθμό του.

«Όταν αγαπάς τον αθλητισμό, αυτό που επιθυμείς και που έλειψε σε όλους μας λόγω της πανδημίας, είναι να βάλεις τα αθλητικά σου, να τρέξεις και να γίνεις ένα με τον κόσμο μέσα στην Αθήνα, να ζήσεις τη στιγμή. Είμαστε πανέτοιμοι να τρέξουμε. Ο Αθήνα 9.84 είναι δίπλα σε αυτό το μεγάλο γεγονός».

Άλλωστε και η ίδια, όπως ανέφερε, αγαπάει το τρέξιμο και κάθε φορά που φοράει τα αθλητικά της, νιώθει ότι ταυτίζεται με το συναίσθημα όσων προσπαθούν να αγγίξουν τη δική τους δύναμη.

«Ο αθλητισμός είναι μέσα στη ζωή μου. Ήταν μια τρομερή εμπειρία η προηγούμενη συμμετοχή μου, με την ομάδα του Αθήνα 9.84. Είχαμε γίνει μια μεγάλη παρέα. Τρέχεις, ακούς τη μουσική, παρατηρείς ακόμα και τα κτήρια μέσα στην πόλη. Γίνεσαι ένα με τον κόσμο, μετράς τις δυνάμεις σου. Πολλές φορές συνειδητοποιείς ότι μπορείς και περισσότερο από ότι ενδεχομένως να περίμενες και στο τέλος χαίρεσαι που τα κατάφερες».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ όμορφο που ο αθλητισμός συμπορεύεται και με τη μουσική. Είναι πολύ σημαντικό γεγονότα τόσο δυνατά να μπορούν να συνδυάζονται. Εμείς, ως Αθήνα 9.84 έχουμε ως στόχο να συνδυάζουμε την ενημέρωση με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη μουσική».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα