back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θεοδωρικάκος: Άσφαιρη πρωτοβουλία η πρόταση δυσπιστίας

Διαβάστε επίσης

«Άσφαιρη πρωτοβουλία» χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο Τάκης Θεοδωρικάκος και έκανε λόγο για απέλπιδα προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να ανακάμψει και να συγκαλύψει εσωκομματικά της προβλήματα, υιοθετώντας μια ακατάσχετη καταστροφολογία.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν άσκησε κριτική στην Αττική Οδό, καθώς στις ανακοινώσεις που εξέδωσε δεν βρήκε ούτε μια λέξη για τις βαριές ευθύνες της ιδιωτικής εταιρείας που έχει εισπράξει δις από τους πολίτες, αλλά δυστυχώς απέτυχε να κρατήσει ανοιχτό το πιο καθοριστικό δρόμο στη πρωτεύουσα. «Είναι πολιτική αφέλεια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κομματική εμπάθεια, είναι πρόσκληση για τους πολίτες να αθωώνει μια ιδιωτική εταιρεία που για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός ζητά να αποζημιώσει τους πολίτες», είπε.

Ο κ Θεοδωρικάκος εκτίμησε ότι ο φοβος του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΚΙΝΑΛ που δείχνει να ανεβάζει τα δημοσκοπικά ποσοστά του. «Κινδυνεύετε να βρεθείτε στην τρίτη θέση στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν», είπε.

Παραδέχθηκε πάντως λάθη και αστοχίες στην πρόσφατη κακοκαιρία, λέγοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν ανταποκρίθηκε όπως θα έπρεπε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα