back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ζητά συγγνώμη η Αττική Οδός για την ταλαιπωρία των οδηγών

Διαβάστε επίσης

Συγγνώμη για την πρωτοφανή ταλαιπωρία δεκάδων οδηγών στο δίκτυό της ζήτησε η εταιρεία Αττική Οδός, μετά τον σάλο που προκάλεσε ανακοίνωσή της νωρίτερα με την οποία έριχνε ουσιαστικά την ευθύνη στους οδηγούς και τα φορτηγά για τις απίστευτες εικόνες με τα ακινητοποιεί να αυτοκίνητα σε αυτοκινητόδρομο.

Ειδικότερα η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ τόνιζει ότι «με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της».

«Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα