back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Διαβάστε επίσης

Με προβλήματα αναμένεται να λειτουργήσουν και σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.

Όσον αφορά τα μέσα σταθερής τροχιάς, στη Γραμμή 1 του μετρό (Ηλεκτρικός), η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται στο τμήμα Πειραιάς-Αττική και αντίστροφα, από την έναρξη της λειτουργίας, χωρίς δηλαδή να είναι δυνατή η πρόσβαση προς τα βόρεια προάστια.

Χωρίς καμία μεταβολή λειτουργεί η Γραμμή 2 του Μετρό, αλλά και η Γραμμή 3 από την έναρξη της λειτουργίας τους. Ωστόσο, στη Γραμμή 3 δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δηλαδή στο κομμάτι της Γραμμής από το Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο.

Αναφορικά με τη λειτουργία του Τραμ, ξεκίνησε και στις 2 γραμμές, στις 8 το πρωί.

Σε λειτουργία μεν, αλλά μετά τις 12 το μεσημέρι θα τεθεί και ο Προαστιακός, στις γραμμές «Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο», «Κιάτο – Αεροδρόμιο» και «Αθήνα – Χαλκίδα». Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «το υπόλοιπο δίκτυο της Πελοποννήσου (Προαστιακός Πατρών, Κατάκολο – Ολυμπία, Διακοπτό – Καλάβρυτα) και βορείως του Παλαιοφαρσάλου (Λάρισα – Θεσσαλονίκη, Καλαμπάκα – Λάρισα – Βόλος, Έδεσσα – Φλώρινα, Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Δράμα) θα λειτουργήσει κανονικά».

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα