back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών από την Αττική Οδό

Διαβάστε επίσης

Μάχη για να απεγκλωβίσουν τους χιλιάδες οδηγούν που κόλλησαν στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία, δίνουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με την Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και του Χαμόγελου του Παιδιού, δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως εξήγησε, ο κ. Στυλιανίδης οι οδηγοί που απεγκλωβίζονται από τα οχήματά τους οδηγούνται σε έξι σημεία, Πεντέλης, Δουκίσσης Πλακεντίας, Δαχτυλίδι Κηφισίας, Μαραθώνος, Κάντζα και Παιανία, στα οποία τους υποδέχονται αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, τους καθοδηγούν σε λεωφορεία που αναμένουν για να τους μεταφέρουν σε ασφαλή σημεία. Στα σημεία αυτά θα τους παρέχεται ιατρική περίθαλψη για όποιον την χρειάζεται ενώ επί τόπου υπάρχουν και ασθενοφόρα και προσέθεσε ότι αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσει σιγά σιγά με τη συνέργεια των τριών δυνάμεων, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Ενόπλων Δυνάμεων και σε κάθε σημείο όπου θα φτάνουν οι δυνάμεις θα υπάρχει ο αξιωματικός που θα συντονίζει αυτή την προσπάθεια απεγκλωβισμού.

Στις προσπάθειες απεγκλωβισμού των οδηγών θα συμβάλλει και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία δρομολόγησε συρμό χωρητικότητας 300 ατόμων για να μεταφέρει τους εγκλωβισμένους σε προστατευμένο περιβάλλον.

Νewsroom Aθήνα  9.84 με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα