back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη για τους δείκτες πανδημίας και τη θνητότητα

Διαβάστε επίσης

Κόντρα σε υψηλούς τόνους μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη, με αφορμή τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας και τη θνητότητα.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 2 χρόνια πανδημίας είχε περισσότερους από 22 χιλιάδες νεκρούς συνολικά θα μας είχατε κρεμάσει στο Σύνταγμα» είπε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, για να του απαντήσει ο Α. Γεωργιάδης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να αφήνει τον κ Πολάκη να μιλά για τους νεκρούς γιατί με τα αντιεμβολιαστικά του, όπως είπε, κηρύγματα οδήγησε τον εμβολιασμό σε αργούς ρυθμούς, καθώς οι χώρες που έχουν καλύτερους δείκτες είναι αυτές που προχώρησαν γρηγορότερα τον εμβολιασμό τους.

« Δεν θα άφηνα τον Πολάκη γιατί είναι ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος, τώρα μιλάει για τα μονοκλωνικά και άφησε τη μητέρα ανεμβολιαστη από την 3η δόση» ειπε ο κ Γεωργιάδης.

Στη κόντρα παρενέβη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι κυβερνά και επιρρίπτει ευθύνες για τις αποτυχίες της σε άλλους. «ΔΕΝ υπάρχει καμία αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση κατάφερε να φτιάξει ένα από τα καλύτερα συστήματα εμβολιασμού στην Ευρώπη» απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει δυστυχώς ένας σκληρός πυρήνας ανθρώπων που δεν δέχεται να εμβολιαστεί και αυτό δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Σημείωσε εκ νέου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευθύνη που αφήνει τον Πολάκη να μιλάει και διαχέοντας δηλητήριο για τα εμβόλια «παίρνει κόσμο στο λαιμό του».

Ο δεύτερος γύρος της αντιπαράθεσης αφορούσε την μητέρα του Παύλου Πολάκη, με τον πρώην υπουργό να κατηγορεί τη κυβέρνηση ότι παρότι είχε υποκείμενο νόσημα δεν μπόρεσε περιμένωντας 5 ωρες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου να κάνει pcr και τον κ Γεωργιάδη να του απαντά ότι οι οδηγίες των γιατρών είναι στους άνω των 60 και σε όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα να γίνεται γρήγορα η Τρίτη δόση.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα