back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τσίπρας: Καμία συνεννόηση με την επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τη λύση να δώσει ο λαός

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Α. Τσίπρας, μιλώντας την Πέμπτη το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι “ζήτημα ζωής, επιβίωσης και δημοκρατίας να φύγει αυτή η κυβέρνηση”.

“Έχει αποτύχει και είναι επικίνδυνη” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έκοψε κάθε συζήτηση για συνεννόηση με τους κυβερνώντες. “Τώρα τι συνεννόηση να κάνουμε επάνω στα ερείπια. Η μόνη διέξοδος είναι η λαϊκή ετυμηγορία. Τώρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεννόησης” υπογράμμισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χρεώνοντας στον πρωθυπουργό την εξέλιξη αυτή.

Όπως είπε ο Α. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός ηγείται μιας κυνικής και αλαζονικής κυβέρνησης, που αντιμετωπίζει με διαβολή και προβοκάτσιες την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

“Το μόνο μέλημα του κ. Μητσοτάκη είναι κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση” σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως άφησε ανυπεράσπιστη την κοινωνία απέναντι στα κύματα ακρίβειας, ενώ χαρακτήρισε “μια τρύπα στο νερό” τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα. Στο πλαίσιο αυτό επανέλαβε την πρόταση του για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα