back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: Κίνδυνος αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό καθώς οι Γιαννιώτες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τερματοφύλακα.

Στη σημερινή προπόνηση εκτός του Περέα, απουσίαζε και ο Σούλης, και αυτός με ίωση. Βάσει του νέου πρωτοκόλλου ένα παιχνίδι αναβάλλεται όταν μια ομάδα δεν μπορεί να δηλώσει δύο επαγγελματίες τερματοφύλακες, εάν έχει συνολικά τέσσερις και, στην περίπτωση που έχει τρεις επαγγελματίες, εάν δεν μπορεί να δηλώσει έναν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δηλωμένους στο ρόστερ τους τρεις επαγγελματίες τερματοφύλακες. Μετά την σημερινή εξέλιξη διαθέσιμος είναι μόνο ο νεαρός Αθανασίου ο οποίος προ ημερών επέστρεψε στις προπονήσεις. Εάν λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες υπάρξει πρόβλημα και με τον νεαρό τότε, το ματς αναβάλλεται.

Να υπογραμμίσουμε , ότι στο νέο πρωτόκολλο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η μη δήλωση ενός τερματοφύλακα μπορεί να γίνει είτε λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας και όχι μόνο λόγω κορονοϊού για να αναβληθεί ένα ματς.

Αναλυτικά αναφέρει ο κανονισμός από το νέο πρωτόκολλο.

iii. Αν στην ομάδα, κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα, εντοπισθούν θετικά κρούσματα σε τερματοφύλακες έτσι ώστε δεν είναι εφικτή η δήλωση δύο επαγγελματιών τερματοφυλάκων (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Η παρούσα διάταξη ισχύει για όσες ομάδες έχουν 4 ή περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει τρεις ή λιγότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες, τότε εάν δεν είναι εφικτή η δήλωση ενός επαγγελματία τερματοφύλακα (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα