back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Άρης και Λαμία

Διαβάστε επίσης

Στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε. Η Λαμία δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να…χτυπήσει την άμυνα του Άρη αν και ο Μιχάλης Γρηγορίου κατέβασε με επιθετικό σχήμα και χωρίς αλλαγές την ομάδα του.

Από δεξιά οι γηπεδούχοι με τον Σούντγκρεν να έχει ανεβάσματα και τους Γκάμα, Μπερτόλιο, Μαντσίνι κεφάτους, δημιούργησαν κινδύνους, ο Μάνος ήταν στην κορυφή της επίθεσης αλλά το γκολ δεν ήρθε με τον Σαράνοφ να είναι σταθερότατος και την άμυνα της Λαμίας να κρατάει.

Ο Άκης Μάντζιος άλλαξε και τους Μάνο, Μπερτόλιο και λίγο έλειψε στο φινάλε να πάρει τη νίκη με τη διπλή χαμένη ευκαιρία (Λόπεθ, Σάσα), για τον Άρη που…έχασε με τραυματισμό τον Κουέστα και στη συνέχεια και ο Ντένις τραυματίστηκε αλλά συνέχισε και ολοκλήρωσε τον αγώνα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα (59’ λ. τρ. Ντένις) – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ – Τζέγκο (59’ Εντιαγέ), Σάσα – Μαντσίνι, Μπερτόλιο (73’ Ιτούρμπε), Γκάμα (60’ Ματέο Γκαρσία) – Μάνος (73’ Λόπεθ)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ – Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς – Νούνιες (94′ Αντέτζο), Μπεχαράνο – Καραμάνος (71’ Μπανγκουρά), Ταϊρόν (63’ Τζανδάρης), Ρόμανιτς – Αραμπούλι

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα