back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΥ ΖΗΝ 20-01-2022

Διαβάστε επίσης

ΕΥ ΖΗΝ 27-03-2024

ΕΥ ΖΗΝ

ΕΥ ΖΗΝ 22-03-2024

ΕΥ ΖΗΝ 20-03-2024

ΕΥ ΖΗΝ 19-03-2024

ΕΥ ΖΗΝ 15-03-2024

Δύο χρόνια μετά την πανδημία, υπάρχει ένα πράγμα που εξακολουθεί να προβληματίζει εκατομμύρια χρήστες γυαλιών: Πώς να βάλουν τέλος στη θόλωση των γυαλιών που προκαλούνται από τις μάσκες μια για πάντα. Η απάντηση μπορεί να εξαρτάται από τα γυαλιά, τη μάσκα ή και τα δύο.

Η χρήση ενός απλού σαπουνιού θα βοηθήσει να απολυμάνετε τα γυαλιά σας και να αποφύγετε το θόλωμα των φακών. Εφαρμόστε το, αφήστε το να δράσει για λίγο και μετά σκουπίστε το. Το υγρό σαπούνι, από την άλλη, δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε καθαρίσει τα γυαλιά σας με αλκοόλ, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη όχι μόνο στους φακούς σας, αλλά και στο σκελετό σας.

Ο καθαρισμός των φακών με σαπουνόνερο αφήνει ένα λεπτό φιλμ που μειώνει την «εγγενή επιφανειακή τάση» και ωθεί τα μόρια του νερού να σχηματίσουν ένα διαφανές στρώμα

Εάν η μάσκα σας δεν ταιριάζει καλά στο πρόσωπό σας, ο θερμός αέρας είναι πιθανό να διαφύγει και να θολώσει τους φακούς σας. Όταν φοράτε τη μάσκα σας φροντίστε να είναι καλή η εφαρμογή στο πάνω μεταλλικό μέρος της μάσκας συμπιέζοντάς το, ώστε να ταιριάζει στο σχήμα της μύτης σας. Επίσης αν το επιτρέπει η μάσκα σας, σφίξτε τις πλαϊνές πλευρές για καλύτερη εφαρμογή.

Μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε ιατρική ή αθλητική ταινία για να κλείσετε το κενό μεταξύ της γέφυρας της μύτης σας και της κορυφής της μάσκας σας. Εάν δεν έχετε ταινία, δοκιμάστε έναν αυτοκόλλητο επίδεσμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα