back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγωγή κατά της Αυστραλίας σκοπεύει να καταθέσει ο Τζόκοβιτς

Διαβάστε επίσης

Αγωγή εναντίον της κυβέρνησης της Αυστραλίας ύψους 3,2 εκατομμυρίων δολαρίων ετοιμάζεται να υποβάλλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έπειτα από την απέλαση του από την χώρα για λόγους δημόσιας υγείας.

Η DailyMail αναμεταδίδει πληροφορίες της Sun, σύμφωνα με τις οποίες, ο 34χρονος συμβουλεύεται τη νομική του ομάδα για να μηνύσει τη χώρα για 3,2 εκατομμύρια δολάρια, αμοιβή που περιλαμβάνει το έπαθλο των 2,75 εκατομμυρίων δολαρίων που αναμενόταν να κερδίσει ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.

Η φημολογία αυτή έρχεται αφότου η διοργανώτρια αρχή του τουρνουά Tennis Australia διέψευσε ότι κατέβαλε τα νομικά έξοδα του Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια της δικαστικής του μάχης για να παραμείνει στη χώρα, κάνοντας λόγο για «αναληθείς ισχυρισμούς».

Δεν είναι ακόμη σαφές το ύψος των δικαστικών εξόδων του Νο1 τενίστα στον κόσμο, ωστόσο οι αρχικές εκτιμήσεις μετά την πρώτη του ακρόαση – την οποία η κυβέρνηση διατάχθηκε να πληρώσει – υπολόγιζαν το σχετικό κόστος συνολικά σε 500.000 δολάρια.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να δημοσιοποιήσει το σκεπτικό του πίσω από την απόφαση για την απέλαση του σταρ του τένις το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα