back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα για την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός για ένα ημίχρονο, σκοράροντας τέσσερα τέρματα, και με το εμφατικό 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, ουσιαστικά πήρε από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σόου από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στην Καρδίτσα, με τον Αϊτόρ να έχει δύο ασίστ και ένα γκολ, ο Βιτάλ πρόσθεσε άλλα δύο τέρματα και ο Καρλίτος ακόμη ένα στην επιστροφή του με εντυπωσιακή προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με μεγάλη αποφασιστικότητα και άνοιξε το σκορ στο 6’ (1-0) με τον Βιτάλ, μετά από ωραίο γύρισμα του εξαιρετικού Αϊτόρ, ενώ και. πάλι ο Βιτάλ στο 20’ έκανε το 2-0 με πανομοιότυπο τρόπο και δεύτερη ασίστ του Αϊτόρ.

Στο 32’ το τριφύλλι έφτασε στο 3-0 με τον Καρλίτος να βγάζει τετ α τετ με κάθετη πάσα τον Αϊτόρ και τον Ισπανό να πλασάρει στα δίχτυα του Γκέκα και στο 42’ είχαμε τη γκολάρα του Καρλίτος με εκπληκτική «λόμπα» από το ύψος της μεγάλης περιοχής (4-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση Καρδίτσας τροποποίησε το σχηματισμό της σε 5-3-2 προκειμένου να περιορίσει το εύρος του σκορ, την ίδια στιγμή που οι πράσινοι έριξαν στροφές και ο Γιοβάνοβιτς έκανε αλλαγές διαχείρισης δυνάμεων.

Ο Καρλίτος στο 64’ σκόραρε από πάσα του Παλάσιος αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ και στο 80’ ο Γκέκας νίκησε τον Ιωαννίδη σε τετ α τετ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ( Γιοβάνοβιτς: Διούδης, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ (76’ Σάντσες), Καρλίτος (67’ Ιωαννίδης), Βιτάλ (46’ Παλάσιος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ( Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρουμάνος (69’ Ξέρρας), Γκόλιας, Κοτσώνης (46’ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Βιδάλ, Πλέγας, Μανιός (46’ Μπάλλας), Μπνεγκόα (69’ Πολίτης), Μπαμπίγια, Γκίνη (46’ Λαρρέα).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα