back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Την παράταση των μέτρων ενάντια στην πανδημία για ακόμη μία εβδομάδα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, υιοθετώντας την εισήγηση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων.

Τα μέτρα αναμένεται να επανεξεταστούν την επόμενη εβδομάδα, ώστε να αποφασιστεί εάν τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, θα επανέλθει η μουσική στην εστίαση τι θα γίνει με το ωράριο λειτουργίας και τα κέντρα διασκέδασης και εάν θα αρθεί το πλαφόν των 1.000 θεατών στα γήπεδα.

Στα ύψη θάνατοι και διασωληνώσεις .

20.107 τα νέα κρούσματα , έπειτα από 361.642 τεστ ,με το ποσοστό θετικότητας να διαμορφώνεται στο 5,56% . 88 ασθενείς κατέληξαν ,ενώ 683 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Ξεπέρασαν τα 36.000 τα κρούσματα σε παιδιά και εφήβους ηλικίας από 4 έως 18 ετών.

Σε 26 νησιά της χώρας άνοιξαν εμβολιαστικές γραμμές για παιδιά ηλικίας από 5 έως 11 ετών. Οι γονείς θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού έως τις 25 Ιανουαρίου.

Mε αναδρομική ισχύ και μειωμένη διάρκεια -στις πέντε ημέρες- βάσει των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων θα χορηγείται η άδεια ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους γονείς στον ιδιωτικό τομέα. Λεπτομέρειες στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

Την ίδια ώρα,

Η νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση της Τσεχίας δεν θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, καταργώντας το σχετικά διάταγμα της προηγούμενης κυβέρνησης.

“Κλείνουμε την πόρτα σε κάθε απειλή”, δήλωσε από το αεροδρόμιο της Τανάγρας ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τελετή παραλαβής των πρώτων 6 από τα συνολικά 18 Rafale της χώρας.

“Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού σε κομματικό σποτ”, δηλώνει -μέσω Twitter-, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας το βίντεο για την υποδοχή των Rafale, με το λογότυπο της ΝΔ. ”

Ο κ. Τσίπρας, αυτή τη μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της πατρίδας”, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

“Είναι ντροπή αυτές οι αγορές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, οι οποίοι υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της ΝΔ” τόνισε ο Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης

Για κυβερνητικές φιέστες που καλείται να πληρώσει ο λαός, κάνει λόγο το ΚΚΕ.

Με στόχο την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα “ανοιχτό, ελκυστικό και σύγχρονο κόμμα” ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση του, για εκλογή της ηγεσίας από τα μέλη του κόμματος, όπως επίσης και άλλες σημαντικές αλλαγές στο καταστατικό της Κουμουνδούρου.

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 46χρονο σύντροφό της, στην Αργυρούπολη. Ο άνδρας της έσπασε τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα.

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «μετωπική σύγκρουση με το ηθικό και αξιακό φορτίο του κόμματος και της Αριστεράς», και ενώ ο κ. Αλεξόπουλος έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στα κεντρικά της ΔΕΗ, στην οδό Χαλκοκονδύλη .Ανήρτησαν πανό, και σκόρπισαν τρικάκια. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Την αλληλεγγύη των ΗΠΑ στην Ουκρανία έναντι της ρωσικής επιθετικότητας εξέφρασε ο Άντονι Μπλίνκεν, ενώ τη στήριξη του Βερολίνου προς το Κίεβο επανέλαβε ο Όλαφ Σολτς. Την ίδια ώρα, ο Εμανουέλ Μακρόν καλεί σε απευθείας διάλογο ΕΕ-Μόσχα.

Στην τηλεφωνική μας γραμμή είναι η ΔΟΜΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , για να μας δώσει το ρεπορτάζ

Και να πάμε σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση …

Σκοτώθηκε, στα 37 του χρόνια, σε δυστύχημα στο σκι, στη Σαβοϊα, ο βραβευμένος με Σεζάρ Γάλλος ηθοποιός, Γκασπάρ Ουλιέλ.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου,

ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0
Αυτή την ώρα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 στο ημίχρονο

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος αναμένεται, αύριο, ο καιρός στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

6 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα