back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η πτωτική τάση στην καταγραφή των επιδημιολογικών στοιχείων της χώρας. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 10.783 νέα κρούσματα κορωνοϊού, από αυτά 3826 στην Αττική και 1146 στη Θεσσαλονίκη.

Τα χαμόγελα αισιοδοξίας ωστόσο φαίνεται να καθυστερούν, καθώς:

με 680 ασθενείς covid να παραμένουν δασωληνωμένοι. και 563 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία αναφοράς, το Εθνικό Σύστημα Υγείας συνεχίζει να βρίσκεται υπό πίεση, την ώρα που, 95 ακόμη ασθενείς κατέληξαν από επιπλοκές της νόσου.

Εκπνέει τα μεσάνυχτα η προθεσμία για τους μη εμβολιασμένους, έστω και με μία δόση, πολίτες άνω των 60 ετών, καθώς αύριο ξεκινά η διαδικασία των τελικών διασταυρώσεων ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, για τις βεβαιώσεις προστίμων. Κατ’ εξαίρεση το πρόστιμο τον Ιανουάριο είναι 50 ευρώ και από τον Φεβρουάριο και κάθε μήνα, 100 ευρώ.

Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν αύριο δωρεάν rapid test σε 151 περιοχές της χώρας. Στην Αττική σε προκαθορισμένα σημεία στους Δήμους: Αμαρουσίου, Πειραιά, Αλίμου, Γλυφάδας, Περιστερίου, Ιλίου, Χαϊδαρίου, Αγίου Στεφάνου, Ελευσίνας και Μαραθώνα. Στην Αθήνα, από τις εννέα το πρωί έως τις τρεις μετά το μεσημέρι, στα πολυδύναμα δημοτικά Ιατρεία, στην οδό Σόλωνος, στον Νέο Κόσμο, στα Πετράλωνα, στον Κολωνό, τα Άνω Πατήσια και την Κυψέλη. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας 3wathina 984.gr
Domain | Hosting | Website | Telephony | Easy.gr
Κατοχύρωσε ένα domain μέσα από 900 καταλήξεις, σχεδίασέ το, φιλοξένησέ το,και με SSL ασφάλισέ το. Υπηρεσίες Domain, hosting, wordpress, sitebuilder, τηλεφωνία
984.gr

Υποχρεωτικός για όλους του ενήλικες γίνεται ο εμβολιασμός στην Αυστρία, από τις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δηλώσεις του Καγκελάριου Καρλ Νεχάμερ.

Την Τρίτη εισάγετε στις επιτροπές της Βουλής, το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο. ‘’Ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες για να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην επιχειρηματικότητα όλων των ειδών και μεγεθών’’ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Χορός μετασεισμών στην περιοχή του Αγίου Όρους, μετά τον ισχυρό σεισμό 5,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι σε θαλάσσια περιοχή 23 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του Αγίου Όρους, με εστιακό βάθος στα 19,3 χλμ. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι οι οποίοι τονίζουν ότι επιβάλλεται να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του φαινομένου λόγω της πλούσιας προϊστορίας του ρήγματος .

Για τρία κακουργήματα και σωρεία πλημμελημάτων παραπέμπεται σε δίκη η 26χρονη η οποία συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε πορεία αντι εξουσιαστών. 22 ακόμη συλληφθέντες οδηγούνται αύριο με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελοδικείου.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για πιθανό κύκλωμα μαστροπείας διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με αφορμή καταγγελίες ότι πίσω από τον καταγγελλόμενο βιασμό 24χρονης την πρωτοχρονιά, σε κεντρικό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, βρίσκεται οργανωμένο κύκλωμα, που εξανάγκαζε σε πορνεία τα θύματα του.

Σε προσαγωγές προχώρησαν οι αρχές σχετικά με το περιστατικό επίθεσης εναντίον αστυνομικού στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Χαραυγιακός – Ερμής Μελιγαλούς, ομάδα οπαδών επιτέθηκε σε αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο για μέτρα τάξης, ενώ του αφαίρεσαν τον ασύρματο.

Άφαντος παραμένει ο 48χρονος δράστης ο οποίος την περασμένη Παρασκευή ξυλοκόπησε άγρια μέσα στο διαμέρισμά τους στην Αργυρούπολη, την 40χρονη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ‘’ΕΥΑΓΓΕΛΙΜΟΣ”.

Η κυβέρνηση του Καναδά κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια στην Ουκρανία εξαιτίας της «ρωσικής επιθετικότητας στην περιοχή». Στο μεταξύ, την στήριξη της Οττάβας στο Κίεβο αναμένεται να επαναβεβαιώσει η Καναδή Υπουργός Εξωτερικών, η οποία εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία. Την ίδια ώρα, με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε το αδιέξοδο των διπλωματικών συνομιλιών Ρωσίας – Δύσης , χαρακτηρίζοντας ‘’εντελώς αποκλίνουσες τις θέσεις’’ των δύο πλευρών, για το ουκρανικό ζήτημα.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ – Παναιτωλικός: 1 – 2 Αυτή την ώρα, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 0 – 0 στο 76΄ και Γιάννινα – Ατρόμητος: 1 – 1 στο 79΄

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 7,2 βαθμοί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα