back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον Αθήνα 9.84 – Συγκεντρώσαμε το ποσό των 57.000 ευρώ για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου!

Διαβάστε επίσης

 

Η αγάπη, όταν μοιράζεται…πολλαπλασιάζεται!

Και στον σταθμό της πόλης, τον Αθήνα 9.84, με την πολύτιμη συμβολή των ακροατών μας και όλων εκείνων που στήριξαν τον Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου, αποδείξαμε πως όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος!

Για μια ακόμη χρονιά ενώσαμε τα χέρια, τις φωνές και τις καρδιές μας και κάναμε πράξη την αγάπη, την προσφορά και την ουσιαστική αλληλεγγύη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την μεγάλη ανταπόκριση στον Ραδιομαραθώνιο του Αθήνα 9.84 για την Κιβωτό του Κόσμου.

Όλοι μαζί, με τις κλήσεις, τα μηνύματα, τις προσφορές και τις καταθέσεις μας συγκεντρώσαμε το ποσό των 57.000 ευρώ!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή τους και την προσφορά τους στην προσπάθεια μας τις εταιρείες:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ikea, Intersilver gallery, Περιφέρεια Αττικής, Πήγασος – Haribo, ΠΕΦ, Παπαβασιλείου Oπτικά, Di Athens, Symbeeosis, Santa Claus Kingdom, Χαρλενικ, Αμοιρίδης – Σαββίδης, ΕΣΗΕΑ, Ίδρυμα Γ. Καραμάνου “Δεν Λησμονώ”, Αψίδα, Pappas Gas, ΙΜΕ, Apollonian Nutrition, Μετρο, Performing Arts, Πασσαλής, ΠΟΕΣΥ, Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών, I Scream, Lia’s creations, Μεταίχμιο, Πατάκης, ΟΠΑΝΔΑ, Τεχνόπολη, ΕΛΣ, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα