back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ρ. Μόρφη: Η μουσική είναι το κατάλληλο μέσο προκειμένου να μπορέσουμε να ενώσουμε τις ψυχές μας

Διαβάστε επίσης

Για το ρόλο της μουσικής στη ζωή και στην ψυχή των ανθρώπων ως «αντίδοτο» στην πανδημία, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη, η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη.

«Η μουσική συνόδευε πάντοτε δύσκολες και ευχάριστες στιγμές. Η μουσική και γενικότερα οι Τέχνες, είναι εκεί για να συνοδεύουν τη ζωή και να ”ντύνουν” τις αναμνήσεις μας με όμορφες μελωδίες ώστε να μπορούν και οι ίδιες οι αναμνήσεις να χαράζονται βαθύτερα στη μνήμη μας», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Οι επιβαλλόμενες αποστάσεις, λόγω της κατάστασης που βιώνουμε, έχουν την ανάγκη για ενότητα πιο επιτακτική. Η μουσική, είναι το κατάλληλο μέσο προκειμένου να μπορέσουμε να ενώσουμε τις ψυχές μας».

Για την πρόκληση του να παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, το μελωδικό «Μουσικό Κουτί», στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανη που βρίσκομαι σε αυτήν τη δουλειά. Ήταν ένα όραμα του Νίκου Πορτοκάλογλου πιου έγινε πραγματικότητα και πιστεύω ότι έχει αλλάξει τα δεδομένα της μουσικής στην ελληνική τηλεόραση. Χαίρομαι που κάθε φορά στο στούντιο βιώνω τόσο σημαντικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού και που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει με τόση αγάπη. Είναι και για εμένα ένα σχολείο. Μαθαίνω το παρόν και το παρελθόν του ελληνικού τραγουδιού».

Η ευχή της για τη νέα χρονιά απλή και από καρδιάς: «Εύχομαι να καταφέρουμε ότι στερηθήκαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια και να επανέλθουμε σε έναν καινούριο, βελτιωμένο εαυτό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα