back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο word ΕΔΩ

«Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την Επιχείρησή μας (Δ.Ε.Ρ.Α.) έρευνας αγοράς, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υποστήριξης στην οργάνωση Μισθοδοσίας καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], ενδεικτικές τιμές στις οποίες θα διέθετε προς την Επιχείρηση τις ακόλουθες υπηρεσίες, ενταγμένες σε ενιαία σύμβαση με ολοκλήρωση του έργου έως 31/05/2022.

Μεταφορά όλων των σταθερών στοιχεία των εργαζομένων, συμβασιούχους έργου, ελεύθερους επαγγελματίες και λοιπούς της ΔΕΡΑ, στο νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας PAYROLL/HRM της εταιρείας EPSILON που ήδη πρόκειται να εγκατασταθεί και να μπει σε λειτουργία από 01/01/2022.

· Να καλυφθεί η υποχρέωση της ΔΕΡΑ προς τους ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, για τον μισθοδοτικό μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2021, με την άντληση και την ηλεκτρονική αποστολή, συμβατών αρχείων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των παραπάνω φορέων.

· Εν όψη ότι η ΔΕΡΑ θα λειτουργεί από 01/01/2022 με νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας (PAYROLL/ HRM της εταιρείας EPSILON), πρέπει να γίνει η προετοιμασία και να είναι έτοιμες προς αποστολή στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, σε κατάλληλη μορφή σύμφωνα με τις προδιαγραφές αρχείων που έχει υποδείξει, των βεβαιώσεων αποδοχών έτους 2021 των εργαζομένων, συμβασιούχους έργου, ελεύθερους επαγγελματίες και λοιπούς της ΔΕΡΑ, με δεδομένο ότι η ΔΕΡΑ εγκαταλείπει από 01/01/2022 το παλαιό πρόγραμμα μισθοδοσίας (ATLANTIS PAYROLL III)

Η αποστολή των οικονομικών προτάσεων στη διεύθυνση: [email protected] θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με e-mail, εξαιτίας της ανάγκης να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού SARS-COV2, μέχρι 29/12/2021, ώρα 18:00. Θερμή παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους, να αναγράφουν στο mail: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και μητρώνυμο (ή ακριβή επωνυμία, αν πρόκειται για νομικά πρόσωπα), διεύθυνση έδρας/επαγγελματικής εγκατάστασης με ταχυδρομικό κώδικα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ., Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. (αν υπάρχει) και στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου (για νομικά πρόσωπα).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα