back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΟΡΘΗ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΡΣ

Διαβάστε επίσης

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

«Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την Επιχείρησή μας (Δ.Ε.Ρ.Α.) έρευνας αγοράς, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προώθησης Ρ/Σ καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], ενδεικτικές τιμές στις οποίες θα διέθετε προς την Επιχείρηση τις ακόλουθες υπηρεσίες, ενταγμένες σε ενιαία σύμβαση με διάρκεια ένα έτος:

  • Αναζήτηση μέτρων μέσων προώθησης και εκμετάλλευσης μέρους του ανανεωμένου προγράμματος του Αθήνα 9.84 προκειμένου να αναπτυχθεί η εμπορική του αξία
  • Ανάπτυξη προτάσεων προβολής των δράσεων του
  • Ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε συνεργασία με το τμήμα εμπορικής πολιτικής και στρατηγικού σχεδιασμού του σταθμού, αξιολόγηση και υλοποίηση αυτών
  • Υποβολή προτάσεων για την προώθηση της ιστοσελίδας και των Social Media του Αθήνα 9.84 ως μέσω ανάπτυξης νέων διαφημιστικών συμφωνιών.

Η αποστολή των οικονομικών προτάσεων στη διεύθυνση: [email protected] θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με e-mail, εξαιτίας της ανάγκης να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού SARS-COV2, μέχρι και την Παρασκευή 17/12/2021, ώρα 23:59. Θερμή παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους, να αναγράφουν στο mail: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και μητρώνυμο (ή ακριβή επωνυμία, αν πρόκειται για νομικά πρόσωπα), διεύθυνση έδρας/επαγγελματικής εγκατάστασης με ταχυδρομικό κώδικα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ., Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. (αν υπάρχει) και στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου (για νομικά πρόσωπα).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα