back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα play-offs του Europa League

Διαβάστε επίσης

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και οριστικοποιήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα play-offs του Europa League εάν τερματίσει στη 2η θέση στον όμιλο του.

Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, οριστικοποιήθηκαν και οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα play-offs του Europa League, με μία εκκρεμότητα, αφού αναβλήθηκε το Αταλάντα-Βιγιαρεάλ, που θα κρίνει ποια εκ των δύο θα ακολουθήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Champions και ποια θα πάει στα play-offs του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στο Βέλγιο, έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση -άρα συνεχίζει σίγουρα στο Europa-, με νίκη δική τους και ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε τερματίζουν στην πρώτη θέση και «κλειδώνουν» την παρουσία τους στους «16» της διοργάνωσης χωρίς μπαράζ.

Επειδή όμως το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να βγει δεύτερος και να παίξει απέναντι σε μία ομάδα, που «έρχεται» από την τρίτη θέση του Champions League, για την πρόκριση στους «16».

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

Λειψία
Πόρτο
Ντόρτμουντ
Σέριφ
Ζενίτ
Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη
Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι. Τα πρώτα παιχνίδια των play-offs είναι προγραμματισμένα για τις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια βδομάδα μετά, στις 24 του ίδιου μήνα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα