back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λακωνία: Νέα γυναικοκτονία – 40χρονος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του γιατί “τσαντίστηκε”

Διαβάστε επίσης

Νέα γυναικοκτονία, η 15η από την έναρξη του 2021, έγινε αυτή τη φορά στη Λακωνία. Ένας 40χρονος άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας , έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του, επίσης Αλβανίδα υπήκοο,  μετά από έντονο διαπληκτισμό, στο Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα στην Λακωνία.

Ο 40χρονος μετά την πράξη του ειδοποίησε την αστυνομία. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατοικία του ζεύγους,  διαπίστωσαν πως η 36χρονη δεν είχε της αισθήσεις της, κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του, στην περιοχή Βλαχιώτη της Λακωνίας, περιέγραψε στους αστυνομικούς ο συλληφθείς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος τηλεφώνησε στο ΑΤ Ευρώτα και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του την έπνιξε με τα χέρια του.

“Τσακωθήκαμε , τσαντίστηκα όταν με έβρισε, θόλωσα την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα”, φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 46χρονος και η 36χρονη διέμεναν εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή του Βλαχιώτη, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά και απασχολούνταν ως εργάτες γης, ενώ δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές Αρχές.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα