back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Suburbia: Ηλεκτρονική μουσική σε ένα Μουσείο της Αθήνας 

Διαβάστε επίσης

Με σύνθημα «Ταξιδεύουμε στο παρελθόν, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» οι διοργανωτές του Suburbia edition:Museum, καλούν τους Αθηναίους την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 από τις 3.00 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα, να απολαύσουν ηλεκτρονική μουσική σε ένα εντυπωσιακό ημικυκλικό κτίριο, με εσωτερικό αίθριο και δωρικές κολόνες, 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν ποιό είναι το Μουσείο, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Suburbia edition:Museum

«Ένα μουσείο σε κάθε περίπτωση προκαλεί το σεβασμό με την αξία και την σπουδαιότητα των εκθεμάτων του, εξιτάρει τη φαντασία με τα μυστήρια που κρύβει και τα μυστικά που φυλά και προκαλεί τη φαντασία με τις περιπέτειες που επιφυλάσσει. Στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή ανάμεσα σε ιστορικά και σπάνια αντικείμενα, η μουσική κοινότητα του Suburbia θα αποκαλύψει για ακόμα μια φορά την πολυπολιτισμική της ταυτότητα» τονίζουν οι διοργανωτές.

Υπόσχονται, δε, στους καλεσμένους ότι απευθείας από τον εμβληματικό χώρο του μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια πλευρά της Αθήνας που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Εκεί όπου το παρελθόν και το μέλλον συναντιούνται, στο σταυροδρόμι της κληρονομιάς και της σύγχρονης εποχής, τοποθετείται η έμπνευση του επόμενου event της ομάδας Suburbia, με στόχο να τους μεθύσει με τους μουσικούς της διαλόγους και να τους μαγέψει με την υψηλή αισθητική της.

Πώς μπορείτε να βρεθείτε σε ένα suburbia project

Μόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το project και οι οποίοι ενημερώνονται την ημέρα τέλεσης του event, με προσωπικό μήνυμα είτε με email είτε μέσω των σελίδων του Suburbia στα Social Media. Μέχρι σήμερα το Suburbia έχει πραγματοποιήσει 6 events συνολικά, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων σε μαγευτικές Αθηναϊκές ταράτσες, σε κοντέινερ, ακόμα και σε αποθήκες!

Λίγα λόγια για τη μουσική κοινότητα Suburbia

To Suburbia δημιουργήθηκε με σκοπό την κινηματογράφηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε διαφορετικούς χώρους από τους συνηθισμένους, με σκοπό την προβολή αξιόλογων τοποθεσιών της Ελλάδας, αλλά και με ταυτόχρονη προώθηση της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας. Το «Suburbia» είναι ανοιχτό σε κάθε είδους theme αλλά και επισκέπτη, προωθώντας τη διαφορετικότητα και φυσικά το inclusiveness. Το στοίχημα κερδίζεται όταν το κάθε μέλος συμπράττει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, στην ανάπτυξη και διεύρυνση της μουσικής σκηνής στην Αθήνα.

Στο event θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ για την είσοδο στο χώρο ισχύουν αυστηρά όσα, σε κάθε περίπτωση, ορίζει η Πολιτική Προστασία.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα