back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Νίκη-οξυγόνο ψάχνει ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ το επεισοδιακό παιχνίδι και την ήττα από τον Άρη, παίζει απόψε στη Λάρισα, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε μία κακή περίοδο για τον ΠΑΟΚ, καλείται απόψε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στις 21:30-Cosmote Sport, να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και να πάρει αποτέλεσμα που θα του δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει στην ομάδα. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς δεν υπολογίζουν τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Ντόουγκλας Αουγκούστου, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Κρέσπο και νέο «θύμα» είναι ο Μιτρίτσα. Επίσης, στους απόντες δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο μήνες.

Η ΑΕΛ, από την πλευρά της, θέλει να κάνει ξανά την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού στην προηγούμενη φάση απέκλεισε στα πέναλτι τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 κανονική διάρκεια) και έτσι πέρασε στους «16» της διοργάνωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα