back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Εμβόλιο ή πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα, από τα μέσα Γενάρη, για τους άνω των 60 ετών. Δεν είναι ποινή. Είναι ένα αντίτιμο υγείας, τόνισε ο πρωθυπουργός ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα. Tο πρόστιμο θα επιβάλλεται άμεσα μέσω ΑΑΔΕ και θα κατατίθεται σε ειδικό ταμείο για τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων αυξήθηκαν τα ραντεβού πολιτών άνω των 60 ετών για την α’δόση. Ειδικότερα, έχουν κλειστεί περισσότερα από έξι χιλιάδες ραντεβού από νωρίς το μεσημέρι ενώ κατά το προήγουμενο δεκαήμερο τα ραντεβού ημερησίως ήταν περίπου 2.600.

7.486 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. 88 ασθενείς κατέληξαν ενώ 664 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Πανελλαδική κινητοποίηση, σήμερα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, με στάση εργασίας στην Αττική, από τις οκτώ το πρωί έως τις τρείς μετά το μεσημέρι και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια.

Παγκόσμια μέρα κατά του AIDS σήμερα και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΟΔΥ, σταθμό Μετρό Κεραμεικός θα παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον HIV.

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική ,με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα