back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παζάρι συλλεκτικών δίσκων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Διαβάστε επίσης

Παζάρι δίσκων για τους λάτρεις του βινυλίου, διοργανώνουν η Δημοτική Αγορά Κυψέλης και MERCH of the bands Bazaar Athens, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop paraphernalia, πολλοί δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για τους «κολλημένους» με τη βελόνα του πικάπ, cd, κασέτες, κοσμήματα και μπλουζάκια σε τιμές ευκαιρίας, υπόσχονται στους επισκέπτες οι διοργανωτές. «Ανήκεις στην κατηγορία του παθιασμένου συλλέκτη; Λατρεύεις να ανακαλύπτεις παλιά συλλεκτικά βινύλια; Ψάχνεις κάποιο album για να συμπληρώσεις την δισκοθήκη σου; Τότε μην χάσεις, το Παζάρι Δίσκων, στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης», αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται τόσο γνωστά δισκοπωλεία και record labels, όσο και ιδιώτες, που θα διαθέτουν βινύλια και cd από όλα τα μουσικά ρεύματα, όπως rock, pop, soul, heavy, stoner, punk, hip-hop, 60’s, 70’s, 80’s, surf και garage.

Μουσική

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν τα special dj sets των: Lefty, Panagiotis Tbk & Christos + Makis (from PSYCHOGRANDMAMMAS).

INFO

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η είσοδος στο κοινό θα επιτραπεί, από τις 13:00, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 19.12 από τις 11:00. Τα φώτα στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από την Φωκίωνος Νέγρη.

Υγειονομικά μέτρα

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού SARS-CoV-2, ο αριθμός του κοινού στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, θα είναι κάθε στιγμή συγκεκριμένος.
Η είσοδος στο χώρο γίνεται επιδεικνύοντας: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα Rapid Test/ PCR Test. Μάσκες και τήρηση των αποστάσεων. «Συναντάμε τους φίλους μας, πίνουμε την μπυρίτσα μας, χωρίς κατάχρηση χρόνου, σεβόμενοι όσους περιμένουν έξω από τον χώρο για να μπουν» επισημαίνουν οι διοργανωτές .

*Για τους ανήλικους 4 έως 17 επιτρέπεται η είσοδος με την επίδειξη self-test

Πληροφορίες – κράτηση θέσεων:
Eva Kolomvou [email protected]

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα