back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Μπελενένσες με τα 13 κρούσματα… εισήγαγε τη μετάλλαξη «Όμικρον» στην Πορτογαλία

Διαβάστε επίσης

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τα 13 κρούσματα κορονοϊού της μετάλλαξης Όμικρον που εντοπίσθηκαν στην Πορτογαλία, όλα σχετίζονται με την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπελενένσες.

Όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στην Πορτογαλία στον αγώνα της Μπελενένσες με την Μπενφίκα αποτελούν θέμα συζήτησης για τη διαχείριση της κατάστασης από τις ποδοσφαιρικές αρχές της Ιβηρικής χώρας.

Η γηπεδούχος Μπελενένσες παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 9 παίκτες, καθώς οι υπόλοιποι είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορονοϊό. Η Μπενφίκα προηγήθηκε με 7-0 στο ημίχρονο, με τους οπαδούς της όμως να αποχωρούν στο ημίχρονο ως ένδειξη σεβασμού στον αντίπαλο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με 7 παίκτες για τους γηπεδούχους, όμως δεν διήρκησε πολύ, καθώς λίγο μετά την έναρξή του, ο τερματοφύλακας Ζοάο Μοντέιρο, που αγωνιζόταν ως μέσος λόγω των ελλείψεων δήλωσε τραυματίας και έτσι το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά καθώς δεν μπορούσε να συνεχιστεί με την Μπελενένσες να έχει μόλις 6 παίκτες διαθέσιμους.

Σαν μια προέκταση των όσων συνέβησαν, στην Πορτογαλία εντοπίστηκαν 13 κρούσματα κορονοϊού της μετάλλαξης Όμικρον που ξεκίνησε από την Μποτσουάνα και όπως ανακοίνωσε η Αρχή Δημόσιας Υγείας της χώρας, όλα σχετίζονται με παίκτες και προσωπικό της Μπελενένσες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα