back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Ράνγκνικ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διαβάστε επίσης

Ο Ραλφ Ράνγκνικ ανέλαβε κι επίσημα τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη Δευτέρα την πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού. O 63χρονος προπονητής εργαζόταν μέχρι πρότινος ως αθλητικός διευθυντής στη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ είχε περάσει με μεγάλη θητεία από το ίδιο πόστο από Λειψία και Σάλτσμπουργκ. Έχει προπονήσει, επίσης, τις Λειψία, Σάλκε, Χόφενχαϊμ, Ανόβερο, Στουτγάρδη και αρκετές ακόμη γερμανικές ομάδες.

Ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, Τζον Μέρτοου, τόνισε: «Ο Ραλφ είναι ένας από τους πιο σεβαστούς και πρωτοπόρους προπονητές στην Ευρώπη. Για μας ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή βάσει της εμπειρίας που έχει για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στο ποδόσφαιρο. Όλοι μας ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τη διετία που ακολουθεί στον συμβουλευτικό ρόλο που θα έχει».

Ο ίδιος ο Ράνγκνικ τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι αφοσιωμένος στο να κάνουμε πετυχημένη αυτή τη σεζόν. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και εξαιρετική ισορροπία νιάτων και εμπειρίας. Όλες μου οι προσπάθειες για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι για να βοηθήσω τους παίκτες μου να δείξουν τις δυνατότητές τους, τόσο ατομικό όσο και ομαδικά, που είναι και το πιο σημαντικό. Μετά το καλοκαίρι ανυπομονώ να υποστηρίξω τους μακροπρόθεσμους στόχους σε συμβουλευτική βάση».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα