back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άλβες: “Ο Έρικσεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα”

Διαβάστε επίσης

Ο Κριστιάν Έρικσεν είναι ο ποδοσφαιριστής που σύμφωνα με τον Ντάνι Άλβες αξίζει να γίνει κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε την περασμένη σεζόν και του στέρησε τη συμμετοχή του στην αγωνιστική δράση.

Μόλις λίγες ώρες έμειναν για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς στις 21:30 θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των ιστορικών βραβείων. Ο Λιονέλ Μέσι φαντάζει το φαβορί για την κατάκτηση του πολυτιμότερου βραβείου, αλλά ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, θα ήθελε να το πάρει ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στο πρόσφατο Euro υπέστη καρδιακή προσβολή και του τοποθετήθηκε βηματοδότης, πλέον προσπαθεί να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μετά τα όσα πέρασε ο Έρικσεν ο 38χρονος Βραζιλιάνος υποστήριξε ότι του αξίζει να τιμηθεί με την Χρυσή Μπάλα.

“Για μένα φέτος ο Έρικσεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, για όσα έχει περάσει. Θα ήταν ένα ισχυρό μήνυμα για όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο κόσμος θα γινόταν πιο ευαίσθητος. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος, ήταν εδώ και 20 χρόνια, αλλά για όλους θα ήταν ωραίο να το κέρδιζε ο Έρικσεν”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα