back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε επίσης

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο ΕΔΩ

 

Η  Δ.Ε.Ρ.Α. προτίθεται να συνάψει άμεσα 40 συμβάσεις μίσθωσης έργου με φυσικά πρόσωπα, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, προκειμένου να εκτελέσουν ραδιοφωνικά έργα για το πρόγραμμα του «Αθήνα 9. 84». Από τις συμβάσεις αυτές 25 θα συναφθούν με δημοσιογράφους και 15 με μουσικούς παραγωγούς.

Οι ακριβείς περιγραφές των έργων που θα εκτελεστούν είναι οι ακόλουθες:

1 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Καλλιτεχνική επιμέλεια και παραγωγή εκπομπών του «Αθήνα 9. 84». Ραδιοσκηνοθεσία εκπομπών ειδικού περιεχομένου (αφιερώματα, συναυλίες κλπ.)
2 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Έρευνα, συγγραφή, παρουσίαση ειδήσεων πολιτιστικού περιεχομένου σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Συγγραφή, παραγωγή και εκφώνηση καθημερινού ένθετου πολιτισμού.
3 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Παρακολούθηση και επεξεργασία κοινωνικών, ανθρωπιστικών, προσφυγικών και μεταναστευτικών δράσεων του Δήμου Αθηναίων. Σύνδεση αυτών των δράσεων με τον «Αθήνα 9, 84».
4 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ελεύθερο ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από τις γειτονιές της Αθήνας σε συνεργασία με τον ενημερωτικό τομέα της επιχείρησης. Καταγραφή ηχητικών αποσπασμάτων και λήψη φωτογραφικού υλικού για το portal του σταθμού. Δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του «Αθήνα 9, 84».
5 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Παραγωγή και επιμέλεια εκπομπών και εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται εντός και εκτός των εγκαταστάσεων του «Αθήνα 9. 84» σε συνεργασία με άλλους φορείς.
6 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Σύνταξη ειδήσεων, οργάνωση παραγωγής σύντομων συνεντεύξεων με θέματα επικαιρότητας και έκτακτα γεγονότα. Επιμέλεια ηχητικών αποσπασμάτων για τα δελτία ειδήσεων του σταθμού. Οργάνωση παραγωγής εκπομπών του σταθμού.
7 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Διπλωματικό ρεπορτάζ. Ρεπορτάζ Προεδρίας της Δημοκρατίας.  Παρουσίαση του διεθνούς τύπου στις ειδήσεις και σε ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού. Ρεπορτάζ εξωτερικών ειδήσεων.
8 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Καλλιτεχνική επιμέλεια και παραγωγή εκδηλώσεων – εκπομπών που πραγματοποιούνται εντός και εκτός των εγκαταστάσεων του «Αθήνα 9, 84».
9 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Αθλητικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με πρόσωπα της αθλητικής επικαιρότητας για εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Παραγωγή και παρουσίαση εκπομπής αθλητικού περιεχομένου. Μεταδόσεις και παρακολούθηση αγώνων εγχώριου και διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος. Αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού.
10 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Επιμέλεια, παρουσίαση θεμάτων από την γερμανόφωνη και διεθνή επικαιρότητα. Αναρτήσεις αντίστοιχου γερμανόφωνου και διεθνούς περιεχομένου στην ιστοσελίδα του σταθμού. Προετοιμασία και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων.
11 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Επιμέλεια, παραγωγή και παρουσίαση μουσικής εκπομπής στον «Αθήνα 9, 84». Συνεντεύξεις με πρόσωπα της δισκογραφίας.
12 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής μουσικού – πολιτιστικού περιεχομένου στο πρόγραμμα του σταθμού. Συμμετοχή σε οργάνωση, παραγωγή και παρουσίαση μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του «Αθήνα 9, 84» σε στούντιο και εξωτερικούς χώρους. Συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την Γενική Διεύθυνση σε σχέση με τον πολιτιστικό χαρακτήρα του σταθμού.
13 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Συμμετοχή στην οργάνωση και παραγωγή ενημερωτικών εκπομπών. Παρακολούθηση άλλων μέσων ενημέρωσης. Επεξεργασία δημοσιογραφικού υλικού, συνεντεύξεων, αφιερωμάτων και ειδικών ενοτήτων για εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Ελεύθερο ρεπορτάζ.
14 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Επιμέλεια, παραγωγή και παρουσίαση ειδικών θεματικών εκπομπών με αντικείμενο την προβολή πολιτιστικών γεγονότων, κυκλοφοριών και εκδηλώσεων.
15 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Καλλιτεχνική επιμέλεια στην προετοιμασία και παραγωγή ηχογραφημένων εκπομπών του «Αθήνα 9, 84». Επιμέλεια στο μοντάζ, επιλογή εξειδικευμένων θεματικών μουσικών επενδύσεων για κάθε μια από αυτές.
16 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Συμμετοχή στο τμήμα Διεθνών ειδήσεων του «Αθήνα 9, 84». Σύνταξη, επιμέλεια και εκφώνηση δελτίου ειδήσεων στην αγγλική γλώσσα για το site του σταθμού. Συντονισμός και παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, εκπομπών και magazino για την κάλυψη έκτακτων αναγκών του προγράμματος του «Αθήνα 9, 84».
17 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κάλυψη θεμάτων Δικαστικού ρεπορτάζ και Υπουργείου Δικαιοσύνης. Παρουσίαση θεμάτων δικαστικού ενδιαφέροντος.
18 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Εκπομπές μουσικού, πολιτιστικού και πολιτισμικού περιεχομένου. Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διατήρηση της ειδικής φυσιογνωμίας του «Αθήνα 9, 84» ως δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης. Συντονισμός, οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων.
19 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Αποδελτίωση και καταγραφή έντυπων και ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων που αφορούν στον Δήμο Αθηναίων. Προβολή δημοτικών πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων της Δ. Ε. Ρ. Α. Συντονισμός και δράσεις πρωτοβουλιών για το προσφυγικό μέσω του «Αθήνα 9, 84» και του Δήμου Αθηναίων.
20 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Επιμέλεια και σύνταξη δελτίων τύπου για θέματα δημοτικών δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και δράσεων. Πρωτοβουλίες συνεργασίας του σταθμού με το Δήμο της Αθήνας.
21 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις με εργασιακό περιεχόμενο και θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.
22 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Εκπομπή με ειδικό πολιτιστικό περιεχόμενο και επίκεντρο το βιβλίο, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Συνεντεύξεις και ειδικά αφιερώματα.
23 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ελεύθερο ρεπορτάζ στους δρόμους της πόλης. Ανταποκρίσεις για τις κυκλοφοριακές συνθήκες σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Αστυνομικό ρεπορτάζ.
24 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Εκπομπή πολιτιστικού περιεχομένου με ειδικά αφιερώματα σε εκδηλώσεις, εκθέσεις και συναυλίες. Ζωντανές και ηχογραφημένες συνεντεύξεις καλλιτεχνών.
25 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Συντονισμός και έλεγχος καλλιτεχνικής και τεχνικής αρτιότητας ραδιοφωνικών εκπομπών του «Αθήνα 9, 84».
26 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Συντονισμός και επιμέλεια κοινών δράσεων του Αθήνα 9. 84 με το Δήμο της Αθήνας. Συντονισμός και συμμετοχή στην επικοινωνία αυτών των δράσεων. Συμμετοχή σε ειδικές εκπομπές έκτακτης επικαιρότητας.
27 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων. Αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του «Αθήνα 9, 84». Παραγωγή εκπομπών.
28 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Επιμέλεια, παραγωγή και παρουσίαση εκπομπών εξειδικευμένου περιεχομένου με αντικείμενο την Jazz μουσική. Μουσικές επιμέλειες για τις ανάγκες του προγράμματος.
29 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Αποδελτίωση δημοσιευμάτων για τον «Αθήνα 9, 84». Οργάνωση και προγραμματισμός συνεντεύξεων. Σύνταξη και εκφώνηση ειδήσεων.
30 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Προετοιμασία και παρουσίαση μουσικής εκπομπής. Συντονισμός, οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου (θέατρο, μουσική, κινηματογράφος) εντός ή εκτός σταθμού, παρουσία κοινού.
31 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Προετοιμασία και παρουσίαση μουσικής εκπομπής. Οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων. Συνεντεύξεις καλλιτεχνών για το πρόγραμμα του σταθμού και την ιστοσελίδα του «Αθήνα 9, 84».
32 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Εκπομπές πολιτισμού. Συμμετοχή σε οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων του «Αθήνα 9, 84».
33 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Συγγραφή και επιμέλεια ειδήσεων ιστοσελίδας του «Αθήνα 9, 84».
34 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Εξειδίκευσή στο οικονομικό και φορολογικό ρεπορτάζ. Ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ οικονομικού περιεχομένου σε εκπομπές, δελτία και το site του σταθμού.
35 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής με επίκεντρο τα ζώα, τις φιλοζωικές οργανώσεις, τις δράσεις φιλοζωίας του Δήμου της Αθήνας, σωματείων, φορέων κλπ. Αναρτήσεις αντίστοιχου περιεχομένου στο site του σταθμού.
36 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Έρευνες, δημοσιεύσεις και ελεύθερο ρεπορτάζ για τις ανάγκες του site του «Αθήνα 9, 84». Συντονισμός των social media του σταθμού.
37 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Συντονισμός του γραφείου τύπου του σταθμού. Συγγραφή δελτίων, ειδήσεων, άρθρων για το site του «Αθήνα 9. 84».
38 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Παραγωγή, επιμέλεια και παρουσίαση εξειδικευμένης εκπομπής για «το παιδί» στον «Αθήνα 9, 84». Συνεντεύξεις με ειδικούς, γονείς, δασκάλους και καθηγητές, παιδαγωγούς και καλλιτέχνες.
39 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Καλλιτεχνική επιμέλεια και παραγωγή εκπομπών του «Αθήνα 9. 84». Ραδιοσκηνοθεσία εκπομπών ειδικού περιεχομένου (αφιερώματα, συναυλίες κλπ.)
40 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Προετοιμασία, παρουσίαση και σχολιασμός εκπομπής επικαιρότητας. Συνεντεύξεις με προσωπικότητες της πολιτικής και του πολιτισμού.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν στη Δ. Ε. Ρ. Α. δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα συνοδεύονται από:

α) σαρωμένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, δύο όψεων,

β) συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα

γ) σαρωμένα έγγραφα που αποδεικνύουν όλα τα αναφερόμενα στο βιογραφικό τυπικά προσόντα.

δ) Διεύθυνση κατοικίας και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τηλέφωνο και αλληλογραφία, ταχυδρομική και ηλεκτρονική.

ε) Υπεύθυνη δήλωση κατοχής ή δυνατότητας έκδοσης απόδειξης ή δελτίου παροχής υπηρεσιών στο όνομα του αιτούντα ή της αιτούσης .

Στην αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώνουν υποχρεωτικά (επί ποινή αποκλεισμού) το ακριβές έργο που επιθυμούν να αναλάβουν, με βάση τον αύξοντα αριθμό που φέρει η περιγραφή του έργου στην παραπάνω συγκεντρωτική κατάσταση (π.χ. «ενδιαφέρομαι για το έργο με αριθμό …….»). Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να εκδηλώσει ενδιαφέρον για μέχρι τρία (3) έργα.

Για την αποτροπή των «δια ζώσης» επαφών εξαιτίας των κινδύνων διασποράς του κορωνοϊού SARS-COV2, η αποστολή των δηλώσεων και των συνημμένων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021.

Η επιλογή των προσώπων θα γίνει από ειδική Επιτροπή που απαρτίζεται από εξειδικευμένα υπηρεσιακά στελέχη της Δ.Ε.Ρ.Α. Διευκρινίζεται ότι, κατά την επιλογή, θα προτιμηθούν επιτηδευματίες των πιο πάνω ειδικοτήτων με εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου ή τουλάχιστον 5ετή εμπειρία σε οποιονδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό της επικράτειας, τοπικής ή πανελλαδικής εμβέλειας, ιδίως αν η εμπειρία αφορά σε ραδιοφωνικά έργα παρόμοιου περιεχομένου με τα παραπάνω περιγραφόμενα.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, θα κληθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση από την οποία θα έχουν στείλει τις υποψηφιότητές τους, να προσέλθουν στη Δ.Ε.Ρ.Α. για την υπογραφή των συμβάσεών τους.

Η Δ.Ε.Ρ.Α. διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια από τα παραπάνω έργα ή να αναβάλει την εκτέλεσή τους σε μελλοντικό χρόνο, ανάλογα με τον σχεδιασμό του ραδιοφωνικού της προγράμματος και με τις έκτακτες εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας ή σε άλλα θέματα επικαιρότητας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα